Elevaktiviteter

Ha roligt under din tid hos oss

Traditioner på skolan

Lucia i Västerås domkyrka.

Varje år firar vi Lucia. Eleverna från musikinriktningen på Estetiska programmet ger oss en stämningsfull Lucia med luciatåg. De senaste åren har vi varit i Västerås domkyrka.

Du har även möjlighet att se andra uppträdanden från Estetiska programmet. Det kan vara teater- eller musikalföreställningar.

De olika programmen har olika aktiviteter och utflykter där du har möjlighet att delta om du vill.

Föreningar

Carlforsska skolans idrottsförening

Idrottsföreningens medlemmar har möjlighet att utnyttja idrottshallarna och redskap efter skoldagens slut, fram till klockan 17.00.

Klassturneringen i fotboll och skidresan till Romme Alpin är de mest populära arrangemangen som anordnas under läsåret. Ett fullt utrustad gym är också välbesökt. Vi har även turneringar i bordtennis, badminton och bowling.

En mer detaljerad sammanställning av idrottsföreningens verksamhet meddelas varje klass i början av läsåret.

Idrottsansvarig för CSIF är Arne Marquardt.

Mail: arne.marquardt@vasteras.se

Var med och påverka

Det är viktigt att veta vad du tycker om din skola och din utbildning. Det kan gälla vad som händer på raster, i klassrummet och annat som du skulle vilja ta upp. Det finns flera grupper att engagera sig i, exempelvis matrådet, ditt program eller elevrådet.