Inför ditt gymnasieval

Samlingssida för dig som ska välja inför gymnasiet

Den här sidan är för dig som vill veta mer om och är intresserad av Carlforsska gymnasiet och våra program. Vi har tagit fram flera filmer om både skolan och våra program.

Film om skolan

I den här filmen får du information om rektorn och i filmen får du också se hur det ser ut inne i skolan. Om du har några frågor får du gärna kontaktak någon av rektorerna eller vår studie- och yrkesvägledare.

Rektor: johanna.kamph@vasteras.se

Biträdande rektor: johanna.werme.bladh@vasteras.se

Studievägledare: christer.sjoberg@vasteras.se

Filmer om våra program

I våra programfilmer får du möta lärare och elever som berättar mer om programmet. Om du har frågor får du gärna ställa dem på Messenger. Elever och lärare är beredda att svara på dina frågor om skolan, programmet, elevaktiviteter och allt du kan komma på.

Gå direkt till programfilmerna eller scrolla neråt: Estetiska programmet, IB-programmet, Samhällsvetenskapsprogrammet, Vård - och omsorgprogrammet. Estetiska programmet har också filmer för varje inriktning.

Elev från IB-programmet berättar

Information om Samhällsvetenskapsprogrammet

En dag på samhällsvetenskapsprogrammet

Elev från Vård- och omsorgsprogrammet berättar

Estetiska programmet

Här kan du se filmer om både Estetiska programmet i stort och om alla våra inriktningar. I filmerna får du möta lärare och elever, du får också se vad man gör på programmet. Filmer finns både för Estetiska programmet i stort och för alla våra fem inriktningar.

Om Estetiska programmet i stort

Elever från Estetiska programmet berättar