elever utanför skolan

Information om studenten på

Carlforsska gymnasiet

Vi kommer att genomföra en studentavslutning exklusivt för studenterna och deras närmast anhöriga fredagen den 5 juni, och den kommer att se lite annorlunda ut, men vi hoppas att det kan bli en glädjefull dag för alla våra studenter och deras närmast anhöriga! Läs mer här nedan:

Vi har anpassat program och utspring efter rådande läge och Coronapandemin. Avgångsklasserna kommer att bjudas in på olika tider för mösspåtagning, stipendieutdelning och avslutningsceremoni.Studenterna bjuds på lättare förtäring innan utspringet på trappan till E-huset.

Vid utspringet på skolgården får endast den närmaste familjen delta, som föräldrar och syskon. Vi kommer att märka upp platser där anhöriga får stå familjevis för att det ska vara tillräckligt avstånd mellan familjer och inte uppstå trängsel. När studenterna har träffat sina familjer är det viktigt att de lämnar skolgården i god tid innan nästa klass springer ut. Vi kommer att ha personal på plats som hjälper till. Det är viktigt att alla anhöriga respekterar dessa regler så att denna dag får vara en glädjens dag anpassat till rådande omständigheter.

Vi ser fram emot att få fira våra studenter och att vi alla hjälps åt att göra det till en fin studentdag!

Utspringstider:

Klass