Elevaktiviteter

En levande skola med stark gemenskap

Vi har flera traditioner här på skolan och olika elevaktiviteter. Det skapar en gemenskap både i klassen och här på skolan. När vi växer och blir större vill vi samarbeta med eleverna och skapa fler elevaktiviteter.

Lucia i Västerås domkyrka

Varje år firar vi Lucia. Eleverna från musikinriktningen på Estetiska prpgrammet ger oss en stämningsfull Lucia med luciatåg. De senaste åren har vi varit i Västerås domkyrka.

Julavslutning

Vi har alltid gemensam julavslutning från vår scen med sång-och musikframträdanden.

Dressed For Success

Avgångsklasserna på Carlforsska gymnasiet, CEH och Widènska tävlar klassvis om att vinna vandringspokalen för det bästa framträdandet i en mycket uppskattad och rolig gemensam show på vår scen.

Mösspåtagning

Ett gemensamt stämningsfullt firande av studentmössan för avgångsklasserna i vår scen för Carlforsska gymnasiet, CEH och Widènska.

Studentkampen

Elevkåren på skolananordnar en klasskamp för avgångseleverna där de tävlar i olika grenar. Elever i lägre år och personal bjuds in att titta på kampen om mästartiteln.

Stipendieutdelning

Varje år delas det ut stipendier till avgångselever. Detta gör vi i avslutningsveckan från Carlforsskas scen.

Sommaravslutning

Vi har gemensam sommaravslutning från vår scen med sång- och musikframträdanden som ger en härlig sommrkänsla inför ledigheten.

Studentavslutning

Vi firar våra studenter traditionsenligt från vår scen med tal, sång- och dansframträdanden samt utspring under festliga former där famils och vänner kan ta emot studenterna på skolgården.