Länk till Vklass

Elevaktiviteter

En levande skola med stark gemenskap

Vi har flera traditioner här på skolan och olika elevaktiviteter. Det skapar en gemenskap både i klassen och här på skolan. När vi växer och blir större vill vi samarbeta med eleverna och skapa fler elevaktiviteter.

 

Lucia i Västerås domkyrka

Varje år firar vi Lucia. Eleverna från musikinriktningen på Estetiska prpgrammet ger oss en stämningsfull Lucia med luciatåg. De senaste åren har vi varit i Västerås domkyrka.


Julavslutning

Vi har alltid gemensam julavslutning från vår scen med sång-och musikframträdanden.


Dressed For Success

Avgångsklasserna på Carlforsska gymnasiet, CEH och Widènska tävlar klassvis om att vinna vandringspokalen för det bästa framträdandet i en mycket uppskattad och rolig gemensam show på vår scen.


Mösspåtagning

Ett gemensamt stämningsfullt firande av studentmössan för avgångsklasserna i vår scen för Carlforsska gymnasiet, CEH och Widènska.


Studentkampen

Elevkåren på skolananordnar en klasskamp för avgångseleverna där de tävlar i olika grenar. Elever i lägre år och personal bjuds in att titta på kampen om mästartiteln.


Stipendieutdelning

Varje år delas det ut stipendier till avgångselever. Detta gör vi i avslutningsveckan från Carlforsskas scen.


Sommaravslutning

Vi har gemensam sommaravslutning från vår scen med sång- och musikframträdanden som ger en härlig sommrkänsla inför ledigheten.


Studentavslutning

Vi firar våra studenter traditionsenligt från vår scen med tal, sång- och dansframträdanden samt utspring under festliga former där famils och vänner kan ta emot studenterna på skolgården.