Välkommen till CEH

Carlforsska Ekonomi- och Handelsskola

Vi på CEH är regionens största utbildare inom vårt utbildningsområde – Ekonomi och handelsutbildningar på gymnasiet. Vi bedriver en utbildning som karaktäriseras av högt engagemang, professionalitet och omtanke. Vi vill ge alla elever en modern och kvalitativ utbildning som bedrivs i nära relation med det omgivande samhället.

Vi brukar säga att vi är vad vi heter – experter på utbildningar inom ekonomi och handel!

Bild på en tjej vid ett skåp med text Hitta oss digitalt

CEH Digitalt Öppet Hus

20 januari på Teams 17.30 - 20.00

Varmt välkommen till en digital informationsträff för Carlforsskas Ekonomi- & Handelsskola. Vi håller den på Microsoft Teams onsdagen den 20 januari. Ansluter gör du via vår portal här på hemsidan. Klicka på "Visa mer +" för att hitta länken eller välj "Öppet hus" i huvudmenyn.

2020-12-09

CEH kommer genomföra en digital informationsträff. Datumet är 20 jan (17.30-20.00) och du ansluter via Microsoft Teams i en webbläsare (Chrome eller Firefox), eller genom att tanka hem appen.

Vi kommer inleda med en introduktion av Rektor och elever på skolan och därefter övergå till mer detaljerad information om de olika programmen. På vår Öppet Hus-portal har vi även samlat flera filmer om skolan och lokalerna som du kan kika på vid tillfälle.

För att komma till portalen där du kan delta i mötet: >>>Klicka här<<<

Årets Affärsplan

CEH bland finalisterna

Tre av Carlforsskas Ekonomi- & Handelsskolas UF-företag vidare i den prestigefyllda tävlingen årets affärsplan (topp 20) av 488 UF-företag i Västmanland! Grattis ADVOX UF, SNACKBOX UF och WHAT´S POPPIN UF!

2020-12-14

Bild på en tjej vid ett skåp med text Hitta oss digitalt

Vi ställer om till digital träff

CEH infoträff 2 dec på Teams 17.30 - 20.00

Smittskyddsläkaren och regionens smittskyddsenhet har infört lokala allmänna råd för Västmanland från Folkhälsomyndigheten. Därför ställer vi om till digitala träffar. Alla som har anmält sig kommer bli kontaktade. Vi återkommer med mer detaljer inom kort.

2020-11-11

Vi väljer nu att ställa om till digitala informationsträffar på de kommunala gymnasieskolorna. Det gör vi för att smittskyddsläkaren och regionens smittskyddsenhet har gått ut med lokala allmänna råd för Västmanland från Folkhälsomyndigheten. Alla som har anmält sig till de fysiska informationsträffarna kommer att bli kontaktade via mejl.

CEH kommer genomföra två digitala informationsträffar. Datumen är 2 dec (17.30-20.00) och 20 jan (17.30-20.00)

Bild på Hampus Hagman

Nominerade till Pedagogiska priset

Här är nomineringarna inom gymnasiet 2020

Varje år delar Västerås stads pedagogiska nämnder ut pris till skickliga pedagoger inom förskola och skola. Bland årets nomineringar inom området gymnasieskola hittas flera av våra medarbetare från våra kommunala gymnasieskolor. Vi är stolta att meddela att en av våra medarbetare Camilla Bernövall är en av dem! Grattis till nomineringen Camilla! Fredag den 4 december klockan 11 offentliggörs vinnarna av priset i stadshuset.

2020-11-03

Nominerade till priset i kategorin Gymnasium och vuxenutbildning

• Camilla Bernövall, Carlforsskas Ekonomi- och Handelskola
  • Jonas Westerholm, ABB Industrigymnasium
  • Lärarlaget SFI, Arena Utbildning
  • Linda Albrektsson, Carlforsska gymnasiet
  • Lena Alenskog, Carlforska gymnasiet IM
  • Johan Sandahl, Grillska Gymnasiet
  • Kristina Renström, Jensen gymnasium
  • Elin Arntsen, Mälardalens ridgymnasium
  • Ida Larsson, Rudbeckianska gymnasiet
  • Betina Karlsson, Widénska gymnasiet
  • Peter Werner, Wijkmanska gymnasiet

Tre pris à 25 000 kronor delas ut i kategorierna förskola, grundskola samt gymnasieskola och vuxenutbildning. Vinnarna meddelas inför prisutdelningen. Tack till alla er som har varit med och nominerat!

• CEH, Carlforsskas Ekonomi- och handelsskola