Välkommen till CEH

Carlforsska Ekonomi- och Handelsskola

Vi på CEH är regionens största utbildare inom vårt utbildningsområde – Ekonomi och handelsutbildningar på gymnasiet. Vi bedriver en utbildning som karaktäriseras av högt engagemang, professionalitet och omtanke. Vi vill ge alla elever en modern och kvalitativ utbildning som bedrivs i nära relation med det omgivande samhället.

Vi brukar säga att vi är vad vi heter – experter på utbildningar inom ekonomi och handel!

Välkomna tillbaka till skolan!

18 augusti är det skolstart

Vi önskar både gamla och nya elever varmt välkomna till skolan. Extra kul tycker vi att det är att få ta emot er i skolorna igen efter en vår med distansundervisning. Mer information om skolstarten ges i Vklass.

Den 18 augusti är det skolstart. Information om skolstarten kommer att läggas ut i Vklass. Det går också bra att kontakta oss på skolan om du har några frågor. Du hittar våra kontaktuppgifter på sidan Kontakt.

Information om aktuella datum för läsåret 2020-2021 på Västerås stads webbsida.

Information till nya elever och vårdnadshavare om Vklass och hur ni loggar in där.

Vi ses!

• CEH, Carlforsskas Ekonomi- och handelsskola