Så här tycker medarbetarna

Vi jobbar med det viktigaste!

Som medarbetare inom gymnasieverksamheten är du det viktigaste vi har, det är våra medarbetare som får verksamheten att fungera. Du hjälper till att få en hel stad att fungera, genom att utveckla våra ungdomar i skolan.

Här kan du läsa mer om vad våra medarbetare tycker om att jobba hos oss:

Bild på Niklas som arbetar som lärare på skolan

"Bra kontakt med eleverna"

Nicklas Liljeros Persson - Gymnasielärare

– CEH är precis lagom stor för att kunna skapa en riktigt bra kontakt med eleverna på skolan. Man känner de flesta och det är alltid kul att stanna till och snacka lite i korridorerna mellan lektionerna! Det är dessutom grymt roligt att undervisa både högskoleförberedande- och yrkesförberedande program.

Bild på Anna som är SYO

"Möten med eleverna är det bästa!"

Anna Dimberg - Studie och yrkesvägledare

– Jag har varit med sedan starten av CEH som egen skola och sett den fantasiska utvecklingen från en Carlforsskaenhet till att bli en egen skola med aktiviteter och traditioner. CEH är för mig en lagom stor skola där alla känner alla vilket bidrar till trygghet och en fin gemenskap. Närheten är viktig mellan personal och elever men också skolans läge då vi har nära till högskolan, bibliotek och centrum.