Musikhjälpen

Musikhjälpen 2019

35 342 kr från CEH

Ett enastående engagemang från eleverna på Carlforsskas Ekonom- och Handelsskola inbringade 35 342 kronor till Musikhjälpen. Samtliga fyra gymnasieprogram på skolan bidrog genom olika aktiviteter.

Eleverna sålde fika och produkter på stan, i skolan och vid andra arrangemang. Ett samarbete med Coop genererade både fin klassammanhållning och pengar vid tältbyn på Sigmatorget.

– Vår samverkan med näringslivet är värdefull. Eleverna får träna på viktiga yrkeskompetenser och vi märker hur de utvecklar ett stort ansvarstagande, säger Stefan Fürst, handelslärare.

Jimmy Strid från Ekonomiprogrammet håller med:

– I årskurs 1 genomförde våra elever ett projekt som gick ut på att få 100 kronor att växa så mycket som möjligt. Totalt fick grupperna i 100-lappen in ca: 30 000 kr. Vilket är mega-rekord! Vi är självklart stolta och imponerade över elevernas kraftsamling för en god gärning.