Studentavslutning på CEH

Länk till livestream finns i denna nyhet!

Årets studentavslutning anpassas efter rådande omständigheter och vi är mycket glada att kunna bjuda in elever och närmast anhöriga (endast föräldrar och syskon) till ett glädjefyllt och högtidligt studentfirande på CEH. Klicka på nyheten för mer info!

Årets studentavslutning anpassas efter rådande omständigheter och vi är mycket glada att kunna bjuda in elever och närmast anhöriga (endast föräldrar och syskon) till ett glädjefyllt och högtidligt studentfirande på CEH. För anhöriga gäller att man är välkommen att vara på plats tidigast 15 minuter före klassens utspring och man lämnar skolgården tillsammans med sin student direkt efter utspringet.

Vi förhåller oss till Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Visa hänsyn till andra och följ de instruktioner som ges på plats.

• Kom inte till utspringet om du har minsta förkylningssymtom.
  • Sitt/stå på anvisad plats.
  • Tider måste följas för att undvika trängsel både inom- och utomhus.
  • Välkomna anhöriga är föräldrar och syskon.
  • Utspringet sker genom dörrarna mot Vasagatan/gräsmattan mot parkeringen

Tider för utspringet:

Klass

Utspring

EK18A

11.00

EK18S

12.00

HA18 + AHV

13.00

EK18B

14.00

Vi kommer även att livestreama utspringet på Microsoft Teams. Livesändningen kommer inte att spelas in och kan därför inte heller delas vidare i andra kanaler.

Du kan se utspringet både via mobil och dator. Du klickar på länken och väljer om du vill öppna den via app eller webben. Om du inte har Microsoft Teams app så rekommenderar vi webben. Du kan öppna den i följande webbläsare: Chrome, Edge, Safari, Firefox. Använd inte Internet Explorer. Här huttar du länken:

Länk till livestreamat utspring på CEH

Vi ser fram emot en fin dag tillsammans!