Ny rektor till CEH!

Christer Blomberg börjar nästa läsår!

Vi tackar Camilla Bernövall och välkomnar Christer Blomberg som ny rektor på CEH! Klicka på "Visa mer" för ytterligare information.

CEH får ny rektor till nästa läsår! Vi tackar Camilla Bernövall och välkomnar Christer Blomberg som ny rektor på CEH!

Några ord från Camilla:

Det är inte många veckor kvar till sommarlovet och jag vill passa på att tacka alla för ett bra samarbete det här läsåret. Jag har gjort ett år som rektor på CEH, en skola som jag känner både stolthet och värme för. Det har varit ett utmanande men roligt år och jag är tacksam för att jag fick chansen att prova på att vara rektor men jag har också insett hur mycket jag tycker om att vara lärare. Jag har saknat de dagliga samtalen med er elever och se er utvecklas både kunskapsmässigt men också som individer. Nästa år kommer jag att lämna över rodret till Christer Blomberg som har fått tjänsten som en av de biträdande rektor på nya Carlforsska gymnasiet, med placering på våra program. Jag kommer att gå tillbaka till min tjänst som lärare och undervisa i psykologi/engelska. Jag ser fram emot nästa läsår, vi ses inne i klassrummet!

/Camilla

Några ord från Christer:

Jag är uppvuxen på bondgård men har sedan ägnat mig åt musik, pedagogik och skola. Jag har jobbat inom gymnasieskolan i 27 år och älskar att jobba med ungdomar på väg ut i vuxenlivet. Musicerar som pianist på fritiden om det finns möjlighet men är intresserad och nyfiken på det mesta. Nu senast har jag jobbat som biträdande rektor på Rytmus. Jag ser verkligen fram emot att få bli en del av Carlforsskas gymnasium!

/Christer