Våra lokaler

Blommor, korridorer och spel i lokalerna

Välkommen att titta in hos oss!

När du stiger in på CEH möts du av öppna, ljusa och luftiga lokaler blandat med mysiga hörnor och studierum. Vi gör vårt allra bästa för att skapa en harmonisk plats som du ska trivas i under dina år på skolan. Korridorerna som du rör dig i är försedda med både studieplatser, café, uppehållsytor och spelhörnor. Vi vill verkligen att du ska känna dig som hemma!

Närheten till Carlforsska gymnasiet gör att vi kan dela bland annat skolbibliotek och Idrottshallar med det. Arosvallen ger oss dessutom en större yta för sportaktiviteter, på ett nära gångavstånd.

Restaurang Rosenhill

Rosenhill - en förstklassig restaurang

Vi har turen att ha Restaurang Rosenhill som vår skolmatsal. Vi delar den med Mälardalens Högskola och är även flitigt besökt av betalande lunchgäster. Vi har de senaste åren även arrangerat flertalet elevaktiviteter i restaurangen, bland annat under avslutningsveckorna. Menyn är en härlig blandning av husmanskost och "elevernas favoriter".