Så här tycker eleverna

Med i eleven i centrum

När du ska välja till gymnasiet är det viktigt att du väljer en utbildning som passar dig bäst. Välj en utbildning som du är intresserad av och som ger dig en bra framtid. På alla Västerås stads kommunala gymnasieskolor hittar du utbildningar av högsta kvalitet. Vi har engagerande lärare som sätter dig som elev i fokus. Vi har också ett nära samarbete med näringsliv, högskola, samhälle och föreningar.

Så här tycker våra elevrådsrepresentanter om vår skola:

Bild på elever

"Lärorikt att få insyn"

Meja & Celine, elevrådsrepresentanter - EK17A

Celine och Meja är båda representanter i elevrådet. Att få vara med och påverka skolan ser de som en stor förmån. Se vad de själva säger om sitt engagemang och varför de tycker att det är kul.

Celine - ordförande i elevrådet:

– Det är kul att påverka skolan och ta ett stort ansvar för skolan, det är lärorikt att vara med i elevrådet. Som ordförande blir man involverad med många klasser och lär känna många olika människor.

Meja - sekreterare i elevrådet:

– Det är lärorikt att få insyn i hur det fattas beslut kring en skola, man får vara med och påverka frågor som man först trodde låg bara på lärarna.

Gå gärna in och läs mer om elevrådet och alla andra elevaktiviteter som görs på skolan.