Våra program

Information om Ekonomiprogrammet på CEH, Carlforsska Ekonomi- och handelsskola

Ekonomiprogrammet

För dig som vill få en bred ekonomiutbildning

Det här är utbildingen för dig som vill läsa vidare på högskola/universitet inom ekonomiområdet eller inom andra samhällsvetenskapliga utbildningar. Hos oss får du en bred ekonomiutbildning som förbereder dig för högskolestudier. Efter din högskoleutbildning kan du till exempel arbeta som marknadsförare, mäklare, revisor, jurist eller starta eget företag.

Ett bra högskoleförberedande program

På CEH får du en utbildning som sätter ekonomi i ett större sammanhang. För att lösa framtidens utmaningar för samhället såväl som för företagen krävs det att vi samverkar med varandra och har kunskaper som går över ämnesgränserna.

Information om Ekonomiska spetsutbildningen mot internationellt företagande på CEH, Carlforsska Ekonomi- och handelsskola

Ekonomisk spetsutbildning mot internationellt företagande

Ekonomisk gymnasieutbildning i framkant

Det här är utbildningen för dig som är studiemotiverad och vill studera med andra som delar din ambitionsnivå. Tillsammans med Mälardalens högskola ger vi dig möjlighet att läsa på högskolan redan under din gymnasietid.

Nära samarbete med Mälardalens högskola

Utbildningen sker i nära samarbete med Mälardalens högskola, som är mycket framstående inom internationell ekonomi. Genom vårt samarbete med Handelskammaren Mälardalen kommer du att få träffa företag som verkar internationellt.

Information om Handels- och administrationsprogrammet på CEH, Carlforsska Ekonomi- och handelsskola

Handels- och administrationsprogrammet

Praktiska yrkeskunskaper & handelsteori

Handelsprogrammet är yrkesprogrammet som förbereder dig för jobb och en rad karriärmöjligheter inom handeln. Som handelscentrum i Mälardalen går Västerås mot en spännande framtid. Vill du arbeta som säljare inom sporthandel, kläder, livsmedel eller andra säljjobb – kanske rent av starta eget ? Kanske finner du en intressant väg på den nya yrkeskartan som näthandeln skapat? Då är det här rätt utbildning för dig.

VISA MER

Ett yrkesförberedande program med möjlighet till högskolebehörighet

Du får praktiska yrkeskunskaper och handelsanpassad teori, vilket ger dig en god förståelse för hur en butik och lönsamt företagande fungerar. Vi skapar en stabil grund att stå på inför din yrkeskarriär. Handelsprogrammet är ett yrkesprogram men innehåller många teoretiska ämnen. En självklarhet är att alla elever har möjlighet att få högskolebehörighet.