Välkommen till Edströmska gymnasiet!

Edströmska har följande program: Fordon- och transport, Flygteknik och Bygg- och anläggning. Vi är ett fordonstekniskt center som erbjuder utbildningar som efterfrågas av företagen i regionen. En modern utbildning ger en stadig grund för möjligheten att både arbeta och läsa vidare på högre studier. Utbildning idag för imorgon.

Satsa på en modern utbildning hos oss – så satsar vi på dig.

Sommarlov!

Vi önskar alla en trevlig sommar!

Nu är det sommarlov! Vi önskar alla en trevlig sommar och välkomna tillbaka till hösten. Extra kul tycker vi att det är att få ta emot alla nya och gamla elever till skolorna igen efter en vår med distansundervisning.

VISA MER

Vi önskar gamla och nya elever välkomna till terminsstarten den 18 augusti. Om du har några frågor om skolstarten är du välkommen att kontakta oss. Du hittar våra kontaktuppgifter på sidan Kontakt.

Information om aktuella datum för läsåret 2020-2021 på Västerås stads webbsida

Information till nya elever och vårdnadshavare om Vklass och hur ni loggar in där på Västerås stads webbsida

Glad sommar!

• Edströmska