Välkommen till Edströmska gymnasiet!

Edströmska har följande program: Fordon- och transport, Flygteknik och Bygg- och anläggning. Vi är ett fordonstekniskt center som erbjuder utbildningar som efterfrågas av företagen i regionen. En modern utbildning ger en stadig grund för möjligheten att både arbeta och läsa vidare på högre studier. Utbildning idag för imorgon.

Satsa på en modern utbildning hos oss – så satsar vi på dig.

Studenten 2022

Preliminär information

Hej på er! Nu börjar planeringen inför skolavslutning och studenten. Studenten är den 9 juni i år och vi jobbar i nuläget med schemat för dagen. Här nedan finns några ungefärliga hålltider, men dessa kan komma att ändras.

2022-04-20

8 juni: Skolavslutning år 1-2, samt PFG år 1-3. Vi återkommer med tider för dagen.
9 juni: Student år 3

För studenter 9 juni gäller följande:

9.30 Samling i klassrum tillsammans med mentor
10.00 - 10.50 Ceremoni för studenterna
11.00-12.00 Utspring (specifika tider för varje klass kommer framöver)

Vi återkommer med mer information längre fram men ser fram emot en härlig studentdag!

/ Skolledningen Edströmska

Prova på aktiviteter

Nu kör vi!

Vi har längtat efter att ta emot elever på prova-på-dagar eller andra prova-på-aktiviteter. Nu äntligen är det möjligt igen.

2022-02-02

Ta kontakt med din studie- och yrkesvägledare för mer information om hur man bokar en dag för att besöka ett av våra program. Välkommen.

• Edströmska