Välkommen till Hahrska gymnasiet!

Är du intresserad av en utbildning som ger goda förutsättningar till arbete direkt efter studenten? Här finns programmen Bygg- och anläggning, Hantverk (frisör, stylist) och VVS- och fastighet. På Hahrska får du en verklighetsnära utbildning med fokus på både nutid och framtid. Hos oss kommer du att bygga en stabil grund att stå på inför kommande arbetsliv eller studier.

Välkomna tillbaka till skolan!

18 augusti är det skolstart

Vi önskar både gamla och nya elever varmt välkomna till skolan. Extra kul tycker vi att det är att få ta emot er i skolorna igen efter en vår med distansundervisning. Mer information om skolstarten ges i Vklass.

VISA MER

Den 18 augusti är det skolstart. Information om skolstarten kommer att läggas ut i Vklass. Det går också bra att kontakta oss på skolan om du har några frågor. Du hittar våra kontaktuppgifter på sidan Kontakt.

Information om aktuella datum för läsåret 2020-2021 på Västerås stads webbsida.

Information till nya elever och vårdnadshavare om Vklass och hur ni loggar in där.

Vi ses!

• Hahrska