Välkomna tillbaka till skolan!

18 augusti är det skolstart

Vi önskar både gamla och nya elever varmt välkomna till skolan. Extra kul tycker vi att det är att få ta emot er i skolorna igen efter en vår med distansundervisning. Mer information om skolstarten ges i Vklass.

Den 18 augusti är det skolstart. Information om skolstarten kommer att läggas ut i Vklass. Det går också bra att kontakta oss på skolan om du har några frågor. Du hittar våra kontaktuppgifter på sidan Kontakt.

Information om aktuella datum för läsåret 2020-2021 på Västerås stads webbsida.

Information till nya elever och vårdnadshavare om Vklass och hur ni loggar in där.

Vi ses!

Sommarlov!

Vi önskar alla en trevlig sommar!

Nu är det sommarlov! Vi önskar alla en trevlig sommar och välkomna tillbaka till hösten. Extra kul tycker vi att det är att få ta emot alla nya och gamla elever till skolorna igen efter en vår med distansundervisning.

Vi önskar gamla och nya elever välkomna till terminsstarten den 18 augusti. Om du har några frågor om skolstarten är du välkommen att kontakta oss. Du hittar våra kontaktuppgifter på sidan Kontakt.

Information om aktuella datum för läsåret 2020-2021 på Västerås stads webbsida

Information till nya elever och vårdnadshavare om Vklass och hur ni loggar in där på Västerås stads webbsida

Glad sommar!

• Hahrska /