Varmt välkommen till Lidmanska gymnasiet

Lidmanska skolan och elever

Lidmanska gymnasiet är en gymnasiesärskola, vi finns centralt i Västerås vid högskoleområdet i rymliga, luftiga lokaler. Eleverna som studerar här kommer från grundsärskolan och har läst ämnen eller ämnesområden.

Vi finns till för dig som behöver en lite lugnare studietakt.

Välkomna tillbaka till skolan!

18 augusti är det skolstart

Vi önskar både gamla och nya elever varmt välkomna till skolan. Mer information om skolstarten ges i Vklass.

2021-08-10

Den 18 augusti är det skolstart. Information om skolstarten kommer att läggas ut i Vklass. Det går också bra att kontakta oss på skolan om du har några frågor. Du hittar våra kontaktuppgifter på sidan Kontakt.

Information om aktuella datum för läsåret 2021-2022 på Västerås stads webbsida.

Information till nya elever och vårdnadshavare om Vklass och hur ni loggar in där.

Vi ses!

Lidmanska gymnasiet

Öppet hus 24 november!

Varmt välkommen till Lidmanska gymnasiet!

Tid: kl. 18.00-19.30 den 24 november Plats: Lidmanska, Vasagatan 44 Klicka på nyheten för mer information!

2021-11-09

Alla som är intresserade av vår skola - ungdomar och anhöriga -

är välkomna. Varje ”familj” kommer att visas runt i lokalerna tillsammans med en av oss.

Information om skolans Individuella program i rörelserummet kl. 18.30.

Information om Programmet för Samhälle, natur och språk (SNS) sker i SNS klassrum kl.18.00.

• Lidmanska