Bild på elever

En glammig dag!

Fredag 21 februari

På fredagsmorgonen började man se en del elever och lärare med glitter och tiaror. Lagom till lunch var de flesta på Lidmanska uppklädda eller mer glammiga än vanligt. Vi hade en rolig dag med mycket skoj, musik och uppträdanden. Tack till alla våra härliga elever och lärare som alltid bjuder på sig själva!

Grattis Claire!

Elev på Lidmanska vinner fint pris!

Stort grattis Claire till din fina utmärkelse på Västerås Ungdomsidrottsgala!

Motiveringen: Pristagaren är ett levande bevis på att det många gånger är bredden och inte toppen som är en av grundpelarna inom svensk idrott. Som mångsysslare och glädjespridare är denna person väl förtjänt av denna utmärkelse

Bild på musikgruppen Signup

Musikstund med Signup

Lidmanska rockar loss!

Den 22 november hade vi besök av Signup. Under en timme hade både personal och elevr en fartfylld musikstund i rörelserummet tillsammans med bandet. Det blev dans, allsång och en riktigt härlig stämning!