Välkomna tillbaka till skolan!

18 augusti är det skolstart

Vi önskar både gamla och nya elever varmt välkomna till skolan. Extra kul tycker vi att det är att få ta emot er i skolorna igen efter en vår med distansundervisning. Mer information om skolstarten ges i Vklass.

Den 18 augusti är det skolstart. Information om skolstarten kommer att läggas ut i Vklass. Det går också bra att kontakta oss på skolan om du har några frågor. Du hittar våra kontaktuppgifter på sidan Kontakt.

Information om aktuella datum för läsåret 2020-2021 på Västerås stads webbsida.

Information till nya elever och vårdnadshavare om Vklass och hur ni loggar in där.

Vi ses!

Bild på elever

En glammig dag!

Fredag 21 februari

På fredagsmorgonen började man se en del elever och lärare med glitter och tiaror. Lagom till lunch var de flesta på Lidmanska uppklädda eller mer glammiga än vanligt. Vi hade en rolig dag med mycket skoj, musik och uppträdanden. Tack till alla våra härliga elever och lärare som alltid bjuder på sig själva!

Grattis Claire!

Elev på Lidmanska vinner fint pris!

Stort grattis Claire till din fina utmärkelse på Västerås Ungdomsidrottsgala!

Motiveringen: Pristagaren är ett levande bevis på att det många gånger är bredden och inte toppen som är en av grundpelarna inom svensk idrott. Som mångsysslare och glädjespridare är denna person väl förtjänt av denna utmärkelse

Bild på musikgruppen Signup

Musikstund med Signup

Lidmanska rockar loss!

Den 22 november hade vi besök av Signup. Under en timme hade både personal och elevr en fartfylld musikstund i rörelserummet tillsammans med bandet. Det blev dans, allsång och en riktigt härlig stämning!