Välkommen till Rudbeckianska gymnasiet!

Skolan med tradition och nytänkande, ger eleverna redskap för livet
– kunskap, självkänsla, empati.

Välkomna på öppet hus

Måndag 5 december klockan 17.30 - 20.00

Träffa och få information av våra elever, lärare, elevhälsa och elevorganisationer. Titta runt i våra lokaler och njut av elevernas julpynt i vår ljushall. Vi bjuder på mat i skolrestaurangen från klockan 17.00. Fri parkering på skolgården.

2022-11-15

"Prova på"-dagar!

Välkommen att "prova på" en dag hos oss!

Du som vill se hur lektionerna på ett program ser ut under en dag, är välkommen att göra en "prova på"-dag. Under den dagen får du följa en klass under deras lektioner. Upplägget för "prova-på" skiljer sig lite mellan de olika programmen. Följ nedanstående länk under "Visa mer" för att göra en anmälan, så kontaktar vi dig.

2022-12-05

Intresseanmälan gör du i nedanstående formulär:

Bild på Alexandra Sestelo Lundman

"Utbildningen har överträffat mina förväntningar..."

Alexandra Sestelo Lundman - Humanistiska programmet

"Jag har ett stort intresse för språk och efter att ha besökt öppet hus beslutade jag mig för att spendera min gymnasietid här på Rudbeckianska och humanistiska programmet."

2022-10-24

"Utbildningen har överträffat mina förväntningar med intressanta kurser och fin klassgemenskap.
Den har både stimulerat mitt behov av att lära mig och bidragit till min personliga utveckling. Alla utmaningar och att omges av kloka och välkomnande människor har gjort att jag har vuxit som individ."

Bild på David Randberg

"Min gymnasietid är jag väldigt nöjd med."

David Randberg - Naturvetenskapsprogrammet

"Jag valde Rudbeckianska för jag ville gå på en skola med många elever och lockades av skolans alla fester och traditioner."

2022-10-24

"Naturprogrammet är ett brett program som ger många valmöjligheter i framtiden. Min gymnasietid är jag väldigt nöjd med.Jag har haft bra lärare, fått en bra grund för fortsatta studier och lärt känna massor av nya människor."

Bild på Kevin Kallioniemi

"Nu är jag en sann Rudbeckian."

Kevin Kallioniemi - Barn och fritidsprogrammet

"Barn och fritid för mig var givet eftersom jag ville gå i min pappas fotspår och arbeta med ungdomar."

2022-10-24

"Jag är glad att jag kom in på Rudbeck, här har jag fått goda vänner och riktigt roliga år.
Nu är jag en sann Rudbeckian."

• Rudbeckianska