Inför ditt gymnasieval

Allt du behöver veta om Rudbeckianska

Här kan du se flera filmer om Rudbeckainska gymnasiet, hur våra lokaler ser ut och om våra program. Du kan också ladda hem programblad och höra elever berätta om varför de valde sitt program. Funderar du på något som du inte får svar på här är du varmt välkommen att kontakta oss. Kontaktuppgifter hittar du under menyn "Kontakt".

Skolpresentation av rektor

Se våra lokaler

Möt vår elevhälsa, EHT

Here4you

Om våra program, Wegas och språkintroduktion

För varje program har vi fördjupande presentationer, samt filmer där elever berättar om sina program. Du kan också se film om sökbara AST-klasser och Wegas med elever som berättar hur det är att gå där. Vi har också lagt upp en film språkintroduktionsprogrammet.

Gå direkt till filmerna här eller scrolla ner:

Barn- och fritidsprogrammet, Humanistiska programmet, Naturvetenskapsprogrammet, Samhällsvetenskapsprogrammet, Teknikprogrammet, Wegas/AST-klass, Språkintroduktion

Våra profiler

Fotbollsprofil

Till dig som vill kombinera studier och fotboll under din studietid. Fotbollsprofilen riktar sig i, i första hand, till dig med hög målsättning med ditt idrottande. Du får möjlighet att utveckla din idrott, spelförståelse och teknik med hjälp av våra fotbollskunniga tränare. Vi har under flera år deltagit i USA Cup med vårat skollag och har haft stor framgång.

Programblad fotbollsprofil Pdf, 338.5 kB.

Musikprofil

Här kan du utveckla din musikalitet. I profilen kommer du få en bred kunskapsbas i sång och ensembel. Du blir en del av skolans många arrangemang genom att delta i framföranden som tex lucia, skolavsluning mm. Läs mer i profilbladet här nedan.

Programblad musikprofil Pdf, 336.7 kB.

Barn- och fritidsprogrammet -

Barn- och fritidsprogrammet -

Humanistiska programmet -

Humanistiska programmet -

Naturvetenskapsprogrammet -

Naturvetenskapsprogrammet -

Samhällsvetenskapsprogrammet -

Samhällsvetenskapsprogrammet-

Teknikprogrammet -

Teknikprogrammet -

Wegas - för dig med AST-diagnos

Språkintroduktion

Titta på vår livesändning från november

För er som inte var med oss under livsändningen eller vill titta igen kan besöka vår Facebook-sida.

Gå in på videoklipp på Rudbeckianskas Facebook

• Rudbeckianska /