Välkommen till Tranellska!

- Vi gör dig redo för jobb i hela världen.

På Tranellska hittar du utbildningar för spännande, utvecklande jobb inom hotell-,turism-,restaurang- och bageribranschen. Här varvar vi teoretiskt och praktiskt arbete, allt för att du ska få bästa möjliga utbildning.

digitalt infomöte jan 21

Digitalt öppet hus 21 januari

Chatta, se filmer, möt rektor och lärare

Du är välkommen att besöka vårt digitala öppna hus via länk. Ingen anmälan krävs, du följer länken här på Tranellskas hemsida som aktiveras torsdag 21 januari 17.30-18.30.

2021-01-14

Under öppet hus kan du som elev och vårdnadshavare få information om vår skola.

• Vår nya rektor kommer att presentera skolan och hur vi jobbar här.
  • Möt våra lärare på Hotell- och turismprogrammet och Restaurang- och livsmedelsprogrammet.
  • Vi kommer att visa en film där våra elever berättar om programmet.
  • I vår chatt kan du ställa frågor.

Länk till mötet kommer att finnas i denna nyhet inom kort.

Om du inte har möjlighet att delta men vill se detta i efterhand kommer vi att spela in detta och lägga upp det på webben. Du är också givetvis varmt välkommen att kontakta oss för enskilda samtal antingen via Teams, mail eller telefon. Du hittar våra kontaktuppgifter här på webben.

Bild på Samuel som går Restaurang- och livsmedel på Tranellska

"Lärarna är toppen"

Samuel Strömberg - Restaurang- och livsmedelsprogrammet, inriktning Kök och servering

"Jag vill jobba inom restaurang och gärna starta eget i framtiden. Skolan ger mig de kunskaper jag behöver för att få jobb och lärarna är toppen. Jag gillar att jag både kan få mycket praktik men att jag också kan få högskolebehörighet. Klassen har bra gemenskap och är öppen."

2019-11-15

Samuel läser Restaurang- och livsmedelsprogrammet. Där finns två inrikningar att välja på: Kök och servering, samt Bageri och konditori.

Om du känner att arbete inom restaurang eller bageri är något för dig ska du definitivt läsa mer om vår utbildning.

Och du vet väl att du alltid kan få grundläggande högskolebehörighet om du väljer rätt kurser.

Läs mer om Restaurang- och livsmedelsprogrammet

jordgubbsbakelser

Bageributikens öppettider

Vi uppdaterar butikens öppettider varje vecka. Håll koll här för information!

Klicka nedan för att visa öppettider.

2020-05-14

Bageributiken öppnar igen torsdag 14/1 2021. Planen är att vi ska ha öppet enligt nedanstående tider, men håll koll på sociala medier eller hemsidan för eventuella ändringar! Välkomna!

Bageributiken har öppet tisdag-fredag kl 11.00-14.00.

Vi tar emot beställningar alla dagar i veckan även om butiken är stängd. Telefon: 0737-145664, mail: bageriet.tranellska@vasteras.se

tranellskas restaurangmatsal

Utställning på Tranellska

Just nu på Tranellska ställer Mårten Lundberg ut sina fina tavlor. Passa på att äta en god bit mat i vår restaurang och handla nybakat bröd i vår butik. Tavlorna går även att köpa. Välkomna!

2020-10-29

• Tranellska