digitalt infomöte jan 21

Digitalt öppet hus 21 januari

Chatta, se filmer, möt rektor och lärare

Du är välkommen att besöka vårt digitala öppna hus via länk. Ingen anmälan krävs, du följer länken här på Tranellskas hemsida som aktiveras torsdag 21 januari 17.30-18.30.

2021-01-14

Under öppet hus kan du som elev och vårdnadshavare få information om vår skola.

• Vår nya rektor kommer att presentera skolan och hur vi jobbar här.
  • Möt våra lärare på Hotell- och turismprogrammet och Restaurang- och livsmedelsprogrammet.
  • Vi kommer att visa en film där våra elever berättar om programmet.
  • I vår chatt kan du ställa frågor.

Om du inte har möjlighet att delta men vill se detta i efterhand kommer vi att spela in detta och lägga upp det på webben. Du är också givetvis varmt välkommen att kontakta oss för enskilda samtal antingen via Teams, mail eller telefon. Du hittar våra kontaktuppgifter här på webben.

Bild på en tjej vid ett skåp med text Hitta oss digitalt

Vi ställer om till digital träff

Mer information kommer inom kort här på webben

Smittskyddsläkaren och regionens smittskyddsenhet har infört lokala allmänna råd för Västmanland från Folkhälsomyndigheten. Alla som har anmält sig till informationsträffarna kommer bli kontaktade och vi kommer inom kort att uppdatera vår information här på webben.

2020-11-11

Vi väljer nu att ställa om till digitala informationsträffar på de kommunala gymnasieskolorna. Det gör vi för att smittskyddsläkaren och regionens smittskyddsenhet har gått ut med lokala allmänna råd för Västmanland från Folkhälsomyndigheten. Alla som har anmält sig till de fysiska informationsträffarna kommer att bli kontaktade via mejl.

Vi kommer inom kort att uppdatera vår webb med mer information om hur och när den digitala träffen är.

Digital informationsträff

Underrubrik för nyheten

Det är nu beslutat att alla kommunala gymnasieskolor ställer om till digitala informationsträffar. Det gör vi för att smittskyddsläkaren och regionens smittskyddsenhet inom kort väntar lokala allmänna råd för Västmanland från Folkhälsomyndigheten. Dessutom ser vi det som en försiktighetsåtgärd nu när smittspridningen ökar i samhället. Vi återkommer med mer information om när den digitala träffen sker.

2020-11-10

tranellskas restaurangmatsal

Utställning på Tranellska

Just nu på Tranellska ställer Mårten Lundberg ut sina fina tavlor. Passa på att äta en god bit mat i vår restaurang och handla nybakat bröd i vår butik. Tavlorna går även att köpa. Välkomna!

2020-10-29

Anmäl dig till informationsmöte

11 november, kl 17.30-18.30

Du som ska söka till gymnasiet är välkommen att anmäla dig till att komma på vår informationsträff för våra program. Obligatorisk föranmälan krävs för att få delta. Anmäl dig här!

2020-10-29

Mötet anordnas för dig som är intresserad av att söka till något av våra program. Det är en ersättning för de Öppna hus som vi normalt brukar ha. För att delta måste du anmäla dig innan informationstillfället startar. Det gör du via anmälningsformuläret här nedan.

För att minska smittspridningsrisken under besöket ber vi dig:

• Håll avstånd både till andra besökare och personer som finns med på informationstillfället från skolan
  • Stanna hemma om du känner dig krasslig
  • Besök toaletten innan du kommer till oss
  • Kom på den tid du är anmäld till - och kom i tid.
  • Ta med max en person i ditt sällskap
  • Incheckning och avprickning kommer att ske på skolan.

Vi följer rekommendationerna från Folkhälsomyndigheten och Smittskyddsenheten på Region Västmanland. Förändringar kan ske på grund av pandemin. Om det sker uppdaterar vi på webben och skickar ut information till de som har anmält sig.

På vår webb hittar du både mer information om programmen, skolan, hur du hittar hit och hur du kontaktar oss. Mer information om hur vi hanterar de personuppgifter som du lämnar när du skickar in din anmälan finns på sidan Om webbplatsen

Välkommen att anmäla dig - obligatoriskt för att delta

• Fyll i uppgifterna i formuläret.
  • Du kommer att få ett bekräftelsemejl till den mejladress som står i anmälan
  • Kryssa i rutan för samtycke om du vill att vi skickar ut information om skolan och programmen till dig efter besöket. Du kan när som helst ta tillbaka ditt samtycke genom att svara på bekräftelsemejlet som skickas ut.
  • Vid fel i anmälan kan du svara på bekräftelsemejlet som skickas ut.

Anmäl dig här till vårt informationstillfälle, sista anmälningsdag tisdag 10/11.

Det finns en anmälan till Hotell och turism, samt en anmälan till Restaurang och livsmedel. Var uppmärksam på att du anmäler dig till det program du är intresserad av. Det är samling för programmens informationsmötena på olika adresser.:

• Hotell- och turismprogrammet samlas i Icanderhuset på Stensborgsgatan 1.
  • Restaurang och livsmedelsprogrammets informationsmöte är på Sjöhagsvägen 4.

Det är inte tillåtet att göra anmälningar längre. Sista anmälningsdag var den 10 november klockan 23.30.
restaurangen Tranellska

Restaurangens öppettider

Läs mer här för restaurangens öppettider!

2020-06-10

Tisdagen den 13/4 öppnar vi restaurangen igen. Vi kommer att ha öppet för lunch tisdag-fredag.

Maila gärna för bordsbokning, då vi fortfarande har en del undervisning på distans och har inte alltid möjlighet att svara i telefonen.

Mail: restaurangen.tranellska@vasteras.se

Tfn 021-39 80 21

Välkomna önskar elever och lärare

jordgubbsbakelser

Bageributikens öppettider

Vi uppdaterar butikens öppettider varje vecka. Håll koll här för information!

Klicka nedan för att visa öppettider.

2020-05-14

Bageributiken öppnar igen torsdag 14/1 2021. Planen är att vi ska ha öppet enligt nedanstående tider, men håll koll på sociala medier eller hemsidan för eventuella ändringar! Välkomna!

Bageributiken har öppet tisdag-fredag kl 11.00-14.00.

Vi tar emot beställningar alla dagar i veckan även om butiken är stängd. Telefon: 0737-145664, mail: bageriet.tranellska@vasteras.se