15 juni öppnar gymnasieskolornas lokaler igen

Välkomna tillbaka till hösten!

Den 29 maj gav regeringen beskedet att skolorna får öppna upp sina lokaler igen från och med mitten av juni. Det är ett efterlängtat besked från oss i skolan.

VISA MER

Det innebär att vi återgår till ordinarie undervisning i höst och vi önskar elever varmt välkomna tillbaka till skolan. Det gäller både våra befintliga elever och ni som ska börja hos oss.

Du som ska gå sommarskola kommer att få mer information om vad som gäller för det under vecka 23.

Nu när vi återgår till normal verksamhet i höst råder fortfarande sunt förnuft, stor försiktighet och eget ansvar att stanna hemma vid minsta tecken på sjukdom.

Anledning till beslutet, enligt Folkhälsomyndigheten, är bland annat att undersökningar visar att barn och unga upp till 19 år i mindre utsträckning drabbas av coronaviruset. Det visar också att personal som har jobbat i grundskola och förskola inte har haft ökad sjuklighet. Därför bedöms smittspridningen som väldigt liten i skolan. Regeringen betonade att läget fortfarande är allvarligt och om läget förvärras kan det återgå till distansundervisning.

Alla ni elever har kämpat på oerhört bra under våren. Ni har gjort ett fantastiskt jobb och har klarat omställningen till distansundervisningen på ett fantastiskt sätt.

Alla lärare, rektorer och verksamhetschef på Västerås stads gymnasieskolor.

Studenten 2020

Information kring studenten

Klicka nedan för information...

VISA MER

Under rådande situation är det av stor vikt att alla tar ansvar och följer Folkhälsomyndighetens riktlinjer för att vi ska kunna genomföra vår student enligt plan. Du är välkommen att delta som studenten om du är fullt frisk.

Endast närmast anhöriga (föräldrar samt syskon) är välkomna att ta emot studenterna vid utspring. Personer i riskgrupp bör ej delta. Håll avstånd samt avlägsna er skyndsamt från platsen.

Eftersom vi är en miljömedveten skola och tänker på djur och natur, så ber vi er att inte kasta konfetti eller liknande vid utspringet. Dela även den informationen till era anhöriga.

Mer information kring studenten samt övriga skolavslutningar finns på V-klass

jordgubbsbakelser

Bageributikens öppettider

Under coronatider uppdaterar vi butikens öppettider varje vecka. Håll koll här för information!

Klicka nedan för att visa öppettider.

Öppettider v. 23 och 24:

torsdag 11-14
fredag 11-14

Öppettider v 25:

torsdag kl. 11-14

Vi tar emot beställningar alla dagar i veckan till och med 23/6 även om butiken är stängd. Telefon: 0737-145664, mail: bageriet.tranellska@vasteras.se

Vi önskar alla våra kunder en trevlig sommar. Håll utkik här på hemsidan när vi öppnar till hösten igen!