Elevaktiviteter

Ha roligt under din tid hos oss

Vi på Tranellska vill att du ska kunna se tillbaka på din gymnasietid som tre roliga år och att du kanske får vänner för livet.

Tranellskadagen och äggletande är några av våra elevaktiviteter

Varje år anordnas Tranellska-dagen, där de olika klasserna tävlar mot varandra i allehanda grenar, allt ifrån att slå ihop en marängsmet snabbast till att bygga en mänsklig pyramid.

Till påsk anordnas äggletartävling och naturligtvis firar vi kanelbullens- och chokladbollensdag samt fettisdagen.

I samband med studentfirandet är det eleverna i årskurs 2 som arrangerar en lunch till våra studenter, något som är väldigt uppskattat av våra studenter.

Var med och påverka

Vi vet att du har erfarenheter från tidigare skolgång som vi gärna vill ta del av. Engagera dig i skolkonferensen som klassrepresentant eller som elevskyddsombud. I skolkonferensen drivs frågor som rör skolan och verksamheten i stort.