Länk till Vklass

Så här tycker eleverna

Med eleven i centrum

När du ska välja till gymnasiet är det viktigt att du väljer en utbildning som passar dig bäst. Välj en utbildning som du är intresserad av och som ger dig en bra framtid. På alla Västerås stads kommunala gymnasieskolor hittar du utbildningar av högsta kvalitet. Vi har engagerande lärare som sätter dig som elev i fokus. Vi har också ett nära samarbete med näringsliv, högskola, samhälle och föreningar.

På Tranellska arbetar vi för att alla elever ska nå sin fulla potential. Alla ska känna glädje och stolthet över sitt yrkesval. Som elev förbereds du för ett yrke med hela världen som arbetsmarknad.

Bild på Emma som går Hotell och turismprogrammet på Tranellska

Fanny Hultgren

Hotell- och turismprogrammet

"Jag valde att gå hotell- och turismprogrammet på Tranellska för i framtiden vill jag bli frukostvärdinna eller reseledare. Då tycker jag att detta program var en väldigt bra start till min framtid och för alla möjligheter man får genom att gå på Tranellska gymnasiet. Skolan är heller inte så stor så sammanhållningen mellan alla lärare och elever är så bra och härlig."

Låter hotell- och turismprogrammet intressant?

Läs mer om det här programmet

Bild på Samuel som går Restaurang- och livsmedel på Tranellska

Ajoub Omer

Restaurang- och livsmedelsprogrammet, inriktning Kök och servering

"Jag har valt Tranellska för att matlagning alltid har varit mitt stora intresse. Här får jag laga mycket mat och testa många rätter från hela jordklotet. Jag är stolt över att jag har utvecklats så mycket och min matlagning blir bättre och bättre. Det är skönt att möjligheten till jobb är så stor - därför känns mitt val så rätt."

Låter restaurang- och livsmedelsprogrammet intressant?

Läs mer om det här programmet

  • Du är här:
  • Tranellska /
  • Studera här /
  • Så här tycker eleverna