Länk till mer information om IST Home

Våra program för vuxenutbildningen

Paket Bageri

Vuxenutbildning som leder till jobb

Efterfrågan på kreativ och kunnig personal ökar inom bageri- och konditoribranschen. Här får du kunskaper för att kunna jobba som bagare och konditor. Du lär dig baka gott matbröd/kaffebröd och kakor som du sedan säljer i vår butik.

Studietiden är cirka 53 veckor. Undervisningen är individuellt anpassad och schemalagd samt sker i grupp, dagtid måndag - fredag, men även under vissa helger och nätter. Förkunskaper som krävs för att ha förutsättningar att klara denna utbildning är Svenska/Svenska som andraspråk och Matematik grundläggande nivå.

Paket Kock

Vuxenutbildning som leder till jobb!

Du får kunskaper inom det kalla och det varma köket, servering och service. Utifrån bra råvaror planerar och komponerar du menyer som tillagas och serveras i vår restaurang. Du fördjupar dina kunskaper inom mat- och dryckeskombination. I det här yrket behöver du vara flexibel och stresstålig.

Studietiden är cirka 53 veckor. Undervisningen är individuellt anpassad och schemalagd samt sker i grupp, dagtid måndag - fredag, men även under vissa kvällar och helger. Förkunskaper som krävs för att ha förutsättningar att klara denna utbildning är Svenska/Svenska som andraspråk och Matematik grundläggande nivå.

  • Du är här:
  • Tranellska /
  • Vuxenutbildning /
  • Våra program för vuxenutbildningen