Länk till Vklass

Nyhetsarkiv

Sommaruppehåll!

Välkomna tillbaka till hösten

Den 29 maj gav regeringen beskedet att skolorna får öppna upp sina lokaler igen från och med mitten av juni. Det är ett efterlängtat besked från oss i skolan.  

För Västerås yrkeshögskola innebär att vi delsvis återgår till platsbunden undervisning i höst. För att minimera riskerna för en ökad smittspridning kommer vi forsättningsvis att kombinera platsbunden undervisning med distansundervisning. Det gäller både våra befintliga studerande och ni som ska börja hos oss.

Nu när vi återgår till undervisning i skolans lokaler i höst råder fortfarande sunt förnuft, stor försiktighet och eget ansvar att stanna hemma vid minsta tecken på sjukdom. Som studernade kommer du att få mer information om vilka rutiner som gäller för hösten.

Under vecka 28-31 håller skolan stängt och vi är åter i lokalerna måndagen den 3 augusti. Om du behöver komma i kontakt med oss under denna period kan du maila oss på vyh@vasteras.se

Trevlig sommar!

Ansökan är stängd

Ansökan till lönekonsult och socialpedagog är stängd

Under oktober månad sker urvalsprover och antagningsbesked skickas ut den 11 november.

Läs mer om utbildningarna här.

Studerande och föreläsare i klassrum

Ytterligare utbildningsstart!

Socialpedagog med inriktning KBT startar i december 2020

Myndigheten för yrkeshögskolan har beviljat Västerås yrkeshögskola att starta en ytterligare utbildningsomgång för utbildning Socialpedagog med inriktning KBT.

Ansökan öppnar inom kort, håll utkik på hemsidan för mer information.

Studerande och föreläsare i klassrum

Beviljade utbildningar

Fyra nya utbildningsstarter

Under hösten 2020 startar följande utbildningar, flygtekniker, trafiklärare och socialpedagog inriktning KBT. Under våren 2021 startar lönekonsult.

Utöver de fyra nya beviljade utbildningsstarterna kommer även Systemingenjör spårfordon och Elkraftsingenjör att starta hösten 2020. Mer information om ansökningsperioden kommer inom kort.