Välkommen till Widénska gymnasiet!

Widénska gymnasiet är gymnasieskolan för dig som vill kombinera idrott och studier. Vi är Mälardalens största idrottsgymnasium. Här finns programmen barn- och fritid, ekonomi, samhällsvetenskap och naturvetenskap.

Digitalt öppet hus

27 januari kl. 17.30-18.30

Varmt välkommen på informationsträff om Widénska som kommer att ske digitalt via TEAMS. Länkarna till de olika idrotternas möten kommer att läggas ut på skolans hemsida under eftermiddagen den 27 januari. Det går bra att ansluta sig även om man inte har TEAMS på datorn.

2021-01-14

Använd valfri webbläsare, dock INTE safari (den webbläsaren fungerar inte).

Varje idrott kommer att ha en länk. Vi kommer självklart då också prata om skolan och programmen som finns här, inte bara idrotten.
Länken kommer att komma ut under eftermiddagen 27 januari.

Klicka på länken för aktuell idrott kl. 17.30 så kommer du in i teamet.

Kl. 17.35 och 18.05 kommer en lärare att berätta om skolan och idrotten med en power point.

Det är sedan fritt att ställa frågor.

Läs gärna om våra program och idrotter

Barn- och fritidsprogrammet

Ekonomiprogrammet

Naturvetenskapsprogrammet

Samhällsvetenskaprogrammet

Här läser du om våra idrotter och upplägget för dem.

• Widénska