Välkommen till Widénska gymnasiet!

Widénska gymnasiet är gymnasieskolan för dig som vill kombinera idrott och studier. Vi är Mälardalens största idrottsgymnasium. Här finns programmen barn- och fritid, ekonomi, samhällsvetenskap och naturvetenskap.

Elever på Widenska gymnasiet

Välkommen på digitalt öppet hus

Torsdag 27:e januari 17.30-19.30

Välkommen till ett digitalt öppet hus torsdagen den 27:e januari kl.17.30 Mera information och länkar kommer upp på vår hemsida torsdagen den 27/1.

2021-10-06

Vi ser framemot att träffa alla på Öppet hus och kunna visa upp skolan som vi är så stolt över.

Under det digitala öppet hus som vi har i januari kommer ni kunna få en presentation över program, hur uppläggen för idrotterna ser ut och hur det är att gå på Widénska.

Mötena kommer att hållas i Teams och länkar till dessa kommer läggas upp under torsdagen. Vi startar kl. 17.30.

Teams funkar i de flesta webbläsare så som Chrome, Safari, Edge och Firefox (använd dock inte Internet Explorer).

Passa på att ladda med era frågor till oss och ställ dem till oss i chatten.

Illustration av en dator med en enkätundersökning på skärmen

Hjälp oss att bli bättre!

-enkät om webben

Just nu håller vi på med en enkätundersökning för att få veta vad du tycker om vår webbplats. Undersökningen tar bara någon minut att besvara. Resultatet kommer att vara till stor hjälp för oss i vårt framtida arbete med webbplatsen. Tack för att du hjälper oss att bli bättre!

2022-01-14

Vår webbplats innehåller information om våra arbetssätt, hur du gör för att söka plats och hur det är att arbeta hos oss. Det är viktigt för oss att veta om webbplatsen fungerar bra för dig som använder den. Kanske saknar du någon information eller har tips på förbättringar? Delta i så fall gärna i vår undersökning så kan vi göra webbplatsen ännu bättre!

• Widénska