Så här tycker eleverna

Med i eleven i centrum

När du ska välja till gymnasiet är det viktigt att du väljer en utbildning som passar dig bäst. Välj en utbildning som du är intresserad av och som ger dig en bra framtid. På alla Västerås stads kommunala gymnasieskolor hittar du utbildningar av högsta kvalitet. Vi har engagerande lärare som sätter dig som elev i fokus. Vi har också ett nära samarbete med näringsliv, högskola, samhälle och föreningar.

Bild på elev från teknikprogrammet

"Jag trivs jättebra på skolan"

Rebecca Redin Niwong, Teknikprogrammet

- Teknikprogrammet ger dig en bra, bred utbildning. Jag är intresserad av arkitektur och vill bli ingenjör i framtiden, kanske inom vattenteknik.

- Bästa kursen hittills har varit CAD, där vi skapar ritningar med datorstöd. Jag trivs jättebra på skolan, vi har fina lokaler och skolan fixar olika roliga aktiviteter för oss som elever och det är lätt att lära känna nya kompisar. Du får också bra stöd och hjälp om du behöver det.

Vill du veta mer om Teknikprogrammet?

Vad kul! Du vet att vi har mycket mer information om programmet, inriktningarna och vad programmet leder till efter studenten. Från och med hösten 2021 flyttar Teknikprogrammet till Rudbeckianska. Därför hittar du all information om programmet där.
Läs mer om Teknikprogrammet på Rudbeckianskas webb

• Wijkmanska /