Länk till mer information om IST Home

Välkommen till Trankärrets förskola!

Trankärrets förskola är den lilla förskolan i Skultuna med skogen runt hörnet. Vår förskola har nära till lekplatser, naturområden och bibliotek. Välkommen till oss!

Drömfabriken

I Skultuna bygger vi en invånararena

Drömfabriken kommer att vara till för alla invånare - men på barn och ungas villkor.

2024-03-21

Nu gör vi den största satsningen i Skultuna på många år! Den nya invånararenan som ska heta Drömfabriken.

Drömfabriken kommer bland annat att bestå av en ny Persboskola för årskurs 4-9, nytt bibliotek och ny fritidsgård. Invånararenan blir en mötesplats för invånare efter skoltid.

Vissa av Persboskolans lokaler har rivits för att göra plats för den nya byggnaden. När de nya lokalerna står färdiga är de moderna och anpassade till en digitaliserad värld. Vi planerar för att bygget ska vara klart 2026. Även utemiljön kommer att bli ny och till för alla.

Här kan du läsa mer:

drömfabriken.se

Trankärrets förskola avvecklas

Förskolan stängs den 5 augusti 2024

Efter beslut i Skultuna kommundelsnämnd kommer Trankärrets förskola att avvecklas och stängas. På grund av beslutet tar vi inte emot besök inför ansökan om förskoleplats. På vasteras.se hittar du information om andra förskolor du kan söka till i Skultuna; Skogsgårdens förskola och Tibble förskola.

2024-06-12

Beslutet är taget utifrån sjunkande barnantal, vi behöver anpassa organisation och lokaler. Vi fortsätter att driva och utveckla verksamheten på våra andra kommunala förskolor.

Verksamheten på Trankärrets förskola har sin sista dag 5 augusti.

Vi arbetar tillsammans med alla berörda för att övergångar för barn och medarbetare från Trankärrets förskola ska ske så smidigt som möjligt. Om du har frågor är du varmt välkommen att kontakta oss. Du hittar våra kontaktuppgifter på sidan Kontakt.

Vill du söka plats på en annan förskola?

På vasteras.se kan du läsa om alla förskolor som finns i Skultuna.

Förskola - Västerås (vasteras.se)

• Trankärrets förskola