Länk till mer information om IST Home

Välkommen till Emausskolan!

Emausskolan är en grundskola med verksamhet från förskoleklass till årskurs 6. Skolan erbjuder tvåspråkig grundskoleverksamhet från förskoleklass till årskurs 3 i sverigefinska klassen. Skolan är belägen i vackra omgivningar med närhet till Ringvallens idrottsplats och Västerås kulturutbud. Skolan har ett eget fritidshem.

Sommarlov!

Vi önskar alla en trevlig sommar!

Nu är det sommarlov! Vi önskar alla en trevlig sommar och välkomna tillbaka till hösten.

2024-06-14

Vi önskar gamla och nya elever välkomna till höstterminen 2024. Om du har några frågor om skolstarten är du välkommen att kontakta oss. Du hittar våra kontaktuppgifter på sidan Kontakt.

Information om aktuella datum för läsåret 2024-2025

Glad sommar!

Vi i femman

Emausskolan årskurs 5 gick vidare till semifinal i Vi i femman.

Årskurs 5 på Emausksolan gick vidare till semifinalen som vanns av elever på Blåsboskolan.

2024-03-18

Elever på Emausskolan i årskurs 5 gick glädjande nog vidare till semifinalen i Vi i femman som sändes 18 mars i P4 Västmanland. Bra jobbat alla elever och lärare!

Semifinalen vanns av elever på Blåsboskolan som vi önskar lycka till i det fortsatta tävlandet!

Semifinalen mot Blåsboskolan sändes den 18 mars klockan 10.00 i P4 Västmanland.

Första finallaget klart - P4 Västmanland | Sveriges Radio

• Emausskolan