Välkommen till Emausskolan!

Emausskolan är en grundskola för förskoleklass till årskurs 6. Vi erbjuder tvåspråkig grundskoleverksamhet från förskoleklass till årskurs 3 i sverigefinska klassen. Skolan är belägen i vackra omgivningar med närhet till Ringvallens idrottsplats och Västerås kulturutbud.

Bild på förstoringsglas

Dags att söka skola

Nu är det dags att söka skola inför nästa höst!

Alla elever som behöver söka plats inför nästa höst får information hemskickad. Om du vill söka plats på någon av våra kommunala skolor behöver vi ha din ansökan senast den 7 februari 2021. Du ansöker om plats i e-tjänsten för grundskola mellan 4 november 2020 och 7 februari 2021.

I folder från Västerås stad Skolverksamheter beskriver vi vad du får om du väljer en kommunal skola. Du ansöker om plats i e-tjänsten för grundskola.

Mer information om e-tjänsten och principen relativ närhet finns på vasteras.se. Välkommen med din ansökan senast den 7 februari 2021!

E-tjänst för grundskola

Information om att söka skola på Västerås stads webbplats

• Emausskolan