Länk till mer information om IST Home

Sök jobb hos oss

Så här är det att jobba hos oss

Här arbetar du i ditt arbetslag på den enskilda avdelningen, samtidigt som du är en del av den stora gemenskapen som förskolan har sina fem avdelningar sinsemellan. Beroende på avdelning arbetar du med olika utmaningar och projekt anpassade efter den åldergrupp som avdelningen har. Fokuset i arbetslaget är alltid att ta tillvara på allas olika kompetenser, där du får möjlighet att göra det du är bra på ihop med kollegor du trivs med.

På förskolan finns ett gott samarbete om att lära känna alla barn, så det alltid finns en levande trygghetsanknytning alla barn och personal sinsemellan.

Förskolan arbetar projekterande utifrån barnens intressen och förutsättningar med ständig hänsyn till förskolans olika styrdokument - Den gemensamma pedagogiska inriktningen för Västerås stad, förskolans läroplan, Barnkonventionen samt skollagen.

Jobba med det viktigaste

Vårt mål är att bli en ledande skolstad där alla barn har tillgång till bästa möjliga lärande. För att lyckas med det behöver vi de bästa medarbetarna! Tillsammans hjälper vi våra barn att utvecklas till kunniga, kreativa, kompetenta och ansvarstagande individer i Västerås och världen. Vi hoppas att du vill vara med på resan och vara en viktig del i att lägga grunden till det livslånga lärandet.

Se lediga tjänster och ansök via Västerås stads webbplats

Förmåner för dig som arbetar hos oss

Hos oss får du friskvårdsbidrag. Det kan du bland annat använda till träning, friskvård och massage. Du får också arbetskläder som används för utomhusaktiviteter. Om du är nyutexaminerad förskollärare får du en mentor som stöttar och vägleder dig i din nya roll. Utöver de förmåner som är unika för dig som jobbar i förskola och skola kan vi även erbjuda andra saker, så som föräldrapenningtillägg, tjänstepension, försäkringar och mycket mer. Dem kan du läsa mer om på länken nedan.

Övriga förmåner för dig som jobbar i Västerås stad 

Utvecklas med oss

Hos oss får du växa i din yrkesroll. Vi arbetar aktivt för att utveckla olika former för kollegialt lärande där alla lär av varandra. Här får du kompetensutveckling i form av utbildningar och nätverk, olika utvecklingsmöjligheter som arbetslagsledare, barnpilot, mentor för nya förskollärare, samt traineeprogram för blivande skolledare, bara för att nämna några alternativ. Det betyder att du har goda möjligheter till nya utmaningar utan att behöva byta arbetsgivare.