Länk till Vklass

Sök jobb hos oss

Så här är det att jobba hos oss

På vår förskola får du möjlighet att jobba tillsammans i ett glatt gäng med god sammanhållning och helhetstänk. Förskolan har genomgått en förändring där sex avdelnignar har blivit tre vilket möjliggör ett närmare samarbete mellan arbetslagen. Varje avdelning håller till en en egen villa men vi samarbetar över gränserna vid behov och även för att skapa vi-känsla hos både barn och vuxna. Vaje måndag förmiddag reflekterar arbetslagen för att få fatt i barnens engagemang och se över vilka tillägg vi kan göra under veckan för att undervisningen ska stimulera till lärande. Förskollärarna har ett extra ansvara i att föra lärprocesserna framåt.

Jobba med det viktigaste

Vårt mål är att bli en ledande skolstad där alla barn har tillgång till bästa möjliga lärande. För att lyckas med det behöver vi de bästa medarbetarna! Tillsammans hjälper vi våra barn att utvecklas till kunniga, kreativa, kompetenta och ansvarstagande individer i Västerås och världen. Vi hoppas att du vill vara med på resan och vara en viktig del i att lägga grunden till det livslånga lärandet.

Se lediga tjänster och ansök via Västerås stads webbplats

Förmåner för dig som arbetar hos oss

Hos oss får du friskvårdsbidrag. Det kan du bland annat använda till träning, friskvård och massage. Du får också arbetskläder som används för utomhusaktiviteter. Om du är nyutexaminerad förskollärare får du en mentor som stöttar och vägleder dig i din nya roll. Utöver de förmåner som är unika för dig som jobbar i förskola och skola kan vi även erbjuda andra saker, så som föräldrapenningtillägg, tjänstepension, försäkringar och mycket mer. Dem kan du läsa mer om på länken nedan.

Övriga förmåner för dig som jobbar i Västerås stad 

Utvecklas med oss

Hos oss får du växa i din yrkesroll. Vi arbetar aktivt för att utveckla olika former för kollegialt lärande där alla lär av varandra. Här får du kompetensutveckling i form av utbildningar och nätverk, olika utvecklingsmöjligheter som arbetslagsledare, barnpilot, mentor för nya förskollärare, samt traineeprogram för blivande skolledare, bara för att nämna några alternativ. Det betyder att du har goda möjligheter till nya utmaningar utan att behöva byta arbetsgivare.

Möt Urban som berättar om sitt arbete som förskollärare i Västerås stad