Länk till mer information om IST Home

Så här tycker vårdnadshavarna

Starten på det livslånga lärandet!

Kanske är det dags för ditt barn att börja förskola för första gången, eller också ta nästa steg i sitt livslånga lärande. Oavsett om ditt barn är ny i förskolan eller ej, så hoppas vi få vara med på resan. Västerås stad skolverksamheter erbjuder ditt barn en god lärandemiljö från förskola till gymnasium. Hos oss hittar ni en verksamhet med kunnig personal där barnens trygghet, trivsel och utveckling är i fokus. Läs vidare här nedan för att se vad andra vårdnadshavare tycker om vår verksamhet.

Bild på förskolans byggnad

Det bästa med Vetterslund

Två vårdnadshavare berättar

"Vi och barnen trivs jättebra här och vi tycker om personalen. Barnen är spralliga och glada när vi kommer och hämtar." Mamma Sara "Engagemanget och personalens omtänksamhet om barnen, samt utomhusmiljön är det bästa med Vetterslunds förskola." Mamma Elin

Vill du att ditt barn ska börja hos oss? Ansök om plats via e-tjänsten på vasteras.se.

Förskoleenkäten

En gång om året skickar Västerås stad ut en enkät för att ta reda på vad barn och vårdnadshavare tycker om förskolan i Västerås. Resultatet använder vi för att utveckla vår verksamhet. Om du är intresserad av att veta vad vårdnadshavarna tycker om just vår förskola kan du läsa mer i enkätresultaten som finns på Förskola - Västerås (vasteras.se).