Länk till mer information om IST Home

Så här tycker vårdnadshavarna

Starten på det livslånga lärandet

Kanske är det dags för ditt barn att börja förskola för första gången, eller också ta nästa steg i sitt livslånga lärande. Oavsett om ditt barn är ny i förskolan eller ej, så hoppas vi få vara med på resan. Västerås stad skolverksamheter erbjuder ditt barn en god lärandemiljö från förskola till gymnasium. Hos oss hittar ni en verksamhet med kunnig personal där barnens trygghet, trivsel och utveckling är i fokus. Läs vidare här nedan för att se vad andra vårdnadshavare tycker om vår verksamhet.

Sanna och Johan, vårdnadshavare på Giraffen och Lejonet

”Tacksamma"

Sanna och Johan, föräldrar till barn på Lejon och Giraffen

"Vi har fått väldigt bra bemötande vid funderingar eller när vi har haft behov av hjälp från förskolan. Vi upplever att stöd har satts in på ett bra sätt när det har funnits behov. Det är vi väldigt tacksamma för."

Är du intresserad av att söka plats hos oss? Ansök om plats på Västerås Stads hemsida

Linnéa, vårdnadshavare på Tigern och Zebran

"Alltid gott bemötande för både föräldrar och barn. En trygg plats där barnen verkligen trivs."

Linnea, förälder till barn på Tigern/Zebran

Är du intresserad av att söka plats hos oss? Ansök om plats på Västerås Stads hemsida

Förskoleenkäten

En gång om året skickar Västerås stad ut en enkät för att ta reda på vad barn och vårdnadshavare tycker om förskolan i Västerås. Resultatet använder vi för att utveckla vår verksamhet. Om du är intresserad av att veta vad vårdnadshavarna tycker om just vår förskola kan du läsa mer i enkätresultaten som finns på Förskola - Västerås (vasteras.se).