Länk till mer information om IST Home

Välkommen till Haga förskola!

Haga förskola ligger naturskönt med en fin gård och Hagaparken utanför staketet. Vi har ett stort fokus på utevistelse och tar gården och naturen till hjälp i vår undervisning.

Starten på det livslånga lärandet

Välkommen till den kommunala förskolan

Förskolan är det första steget i barnets utbildning. Utbildningen ska lägga grunden till ett livslångt lärande, och omfattar barnets hela vistelse där både lek, skapande, omsorg och lärande ingår. Här får barnen utvecklas på bästa sätt utifrån sina förmågor, i en rolig, trygg och utvecklande miljö.

2023-11-28

Vår förskola ingår i Västerås stads förskoleverksamhet tillsammans med andra förskolor runt om i staden. Vi har en gemensam pedagogisk inriktning som fungerar som ett stöd för att utveckla varje enskild förskola utifrån gemensamma ställningstaganden. 

Västerås stads värdegrund är ”Alltid bästa möjliga möte”. Inom förskolan har vi ett levande värdegrundsarbete där målet är att alla ska lyckas och att alla barn ska få tillgång till bästa möjliga lärande.

Vill du veta mer om oss och våra arbetssätt? Vill du komma och hälsa på?

Då är du varmt välkommen att kontakta oss. Du hittar våra kontaktuppgifter på sidan Kontakt.

Varmt välkommen till oss!

Välkommen till öppet hus

12 mars och 7 maj kl 09.30-10.30

Är du nyfiken på vår förskola och kanske vill söka plats för ditt barn hos oss? Då kan du besöka oss för att få veta mer om förskolan, våra arbetssätt och lärmiljöer. Du får samtidigt träffa några av oss som arbetar på Haga förskola och har möjlighet att ställa dina frågor till oss. Varmt välkommen!

2024-02-21

Datum och tid

Tisdag 12 mars kl 09.30-10-30

Tisdag 7 maj kl 09.30-10.30

Har du inte möjlighet att komma på öppet hus? Kontakta oss så berättar vi mer om förskolan.

Ann-Charlotte Strandberg, biträdande rektor
tel: 021-39 81 14
e-post: ann-charlotte2.strandberg@vasteras.se

Välkommen med dina frågor!

  • Du är här:
  • Haga förskola