Länk till Vklass

Sök jobb hos oss

Så här är det att jobba hos oss.

På Källans förskola ser vi varandra som ETT. Vi lyfter varandras kompetenser och arbetar för ett kollegialt lärande, där barnens lärande och utveckling står i fokus. Du arbetar i arbetslag tillsammans med 2-3 pedagoger men har all personal som nära och stöttande kollegor. Samt ett nära sammarbete i vårt team, Kyrkbackens, Kristinagårdens och Källans förskola.

Vill du arbeta i en miljö med positiv anda och där vi arbetar efter en VI-känsla är du välkommen att söka jobb hos oss!

Bli en del av vårt team, sök jobb hos oss!

Jobba med det viktigaste

Vårt mål är att bli en ledande skolstad där alla barn har tillgång till bästa möjliga lärande. För att lyckas med det behöver vi de bästa medarbetarna! Tillsammans hjälper vi våra barn att utvecklas till kunniga, kreativa, kompetenta och ansvarstagande individer i Västerås och världen. Vi hoppas att du vill vara med på resan och vara en viktig del i att lägga grunden till det livslånga lärandet.

Se lediga tjänster och ansök via Västerås stads webbplats

Förmåner för dig som arbetar hos oss

Hos oss får du friskvårdsbidrag. Det kan du bland annat använda till träning, friskvård och massage. Du får också arbetskläder som används för utomhusaktiviter. Om du är nyutexaminerad förskollärare får du en mentor som stöttar och vägleder dig i din nya roll. Utöver de förmåner som är unika för dig som jobbar i förskola och skola kan vi även erbjuda andra saker, så som föräldrapenningstillägg, tjänstepension, försäkringar och mycket mer. Dem kan du läsa mer om på länken nedan.

Övriga förmåner för dig som jobbar i Västerås stad 

Utvecklas med oss

Hos oss får du växa i din yrkesroll. Vi arbetar aktivt för att utveckla olika former för kollegialt lärande där alla lär av varandra. Här får du kompetensutveckling i form av utbildningar och nätverk, olika utvecklingsmöjligheter som arbetslagsledare, barnpilot, mentor för nya förskollärare, samt traineeprogram för blivande skolledare, bara för att nämna några alternativ. Det betyder att du har goda möjligheter till nya utmaningar utan att behöva byta arbetsgivare.

Möt Urban som berättar om sitt arbete som förskollärare i Västerås stad