Länk till mer information om IST Home

Sök jobb hos oss

Så här är det att jobba hos oss

Om du är intresserad av att arbeta i en mångkulturell förskola, där förskollärare, barnskötare och annan personal arbetar för barnens bästa, och där du känner att du vill vara med och göra skillnad är du välkommen till oss.

Vårt övergripande tema på enheten är:

"Barns relation till naturen och en hållbar framtid". Vi vill lära barnen att vara rädd om vår miljö och hur vi kan återanvända material på flera sätt.

Vår enhet har tilldelats medel från kulturrådet för "Skapande förskola 2020", där temat är: "Hållbar utveckling och barnkonventionen".
På enheten får barnen göra sin röst hörd i banråd, där representanter från varje avdelning, träffar rektor i samtal kring verksamheten på förskolan.

Med vår erfarenhet och kompetens välkomnar vi dig som vill vara med och bidra till barns utveckling och lärande i en mångkulturell förskola.

Jobba med det viktigaste

Vårt mål är att bli en ledande skolstad där alla barn har tillgång till bästa möjliga lärande. För att lyckas med det behöver vi de bästa medarbetarna! Tillsammans hjälper vi våra barn att utvecklas till kunniga, kreativa, kompetenta och ansvarstagande individer i Västerås och världen. Vi hoppas att du vill vara med på resan och vara en viktig del i att lägga grunden till det livslånga lärandet.

Se lediga tjänster och ansök via Västerås stads webbplats

Förmåner för dig som arbetar hos oss

Hos oss får du friskvårdsbidrag. Det kan du bland annat använda till träning, friskvård och massage. Du får också arbetskläder som används för utomhusaktiviteter. Om du är nyutexaminerad förskollärare får du en mentor som stöttar och vägleder dig i din nya roll. Utöver de förmåner som är unika för dig som jobbar i förskola och skola kan vi även erbjuda andra saker, så som föräldrapenningtillägg, tjänstepension, försäkringar och mycket mer. Dem kan du läsa mer om på länken nedan.

Övriga förmåner för dig som jobbar i Västerås stad 

Utvecklas med oss

Hos oss får du växa i din yrkesroll. Vi arbetar aktivt för att utveckla olika former för kollegialt lärande där alla lär av varandra. Här får du kompetensutveckling i form av utbildningar och nätverk, olika utvecklingsmöjligheter som arbetslagsledare, barnpilot, mentor för nya förskollärare, samt traineeprogram för blivande skolledare, bara för att nämna några alternativ. Det betyder att du har goda möjligheter till nya utmaningar utan att behöva byta arbetsgivare.