Länk till mer information om IST Home

Sök jobb hos oss

Här är ingen dag den andra lik

Vi representerar en mångfald utifrån bakgrund och kompetens vilket resulterar i att vi tänker på olika sätt och tillsammans kommer vi på olika och nya sätt att arbeta. Här trivs du om du är genuint nyfiken på andra kulturer. Många har arbetat här nästan hela sitt yrkesliv just för att det händer så mycket spännande varje dag och man får känna att man verkligen gör skillnad.

"Om du inte vet vart du ska, spelar det ingen roll vilken väg du tar.” ur Alice i Underlandet av Lewis Carroll

Även fast vi är olika så enas vi under en gemensam vision för hur våra barn ska bli bemötta i förskolan. Att målen är väl kända för alla som arbetar här är jätteviktigt och det ger oss kraft att fortsätta att utvecklas och bli bättre. Vi har en tydlig struktur för att arbeta med barnen och för barnen. På måndagar har vi säkerställt rikligt med reflektionstid i det enskilda arbetslaget och på fredagar har vi reflektioner i tvärgrupper utifrån våra pedagogiska dokumentationer.

Jobba med det viktigaste

Vårt mål är att bli en ledande skolstad där alla barn har tillgång till bästa möjliga lärande. För att lyckas med det behöver vi de bästa medarbetarna! Tillsammans hjälper vi våra barn att utvecklas till kunniga, kreativa, kompetenta och ansvarstagande individer i Västerås och världen. Vi hoppas att du vill vara med på resan och vara en viktig del i att lägga grunden till det livslånga lärandet.

Se lediga tjänster och ansök via Västerås stads webbplats

Förmåner för dig som arbetar hos oss

Hos oss får du friskvårdsbidrag. Det kan du bland annat använda till träning, friskvård och massage. Du får också arbetskläder som används för utomhusaktiviteter. Om du är nyutexaminerad förskollärare får du en mentor som stöttar och vägleder dig i din nya roll. Utöver de förmåner som är unika för dig som jobbar i förskola och skola kan vi även erbjuda andra saker, så som föräldrapenningtillägg, tjänstepension, försäkringar och mycket mer. Dem kan du läsa mer om på länken nedan.

Övriga förmåner för dig som jobbar i Västerås stad 

Utvecklas med oss

Hos oss får du växa i din yrkesroll. Vi arbetar aktivt för att utveckla olika former för kollegialt lärande där alla lär av varandra. Här får du kompetensutveckling i form av utbildningar och nätverk, olika utvecklingsmöjligheter som arbetslagsledare, barnpilot, mentor för nya förskollärare, samt traineeprogram för blivande skolledare, bara för att nämna några alternativ. Det betyder att du har goda möjligheter till nya utmaningar utan att behöva byta arbetsgivare.