Välkommen till Tillbergaskolan!

Tillbergaskolan är den lilla skolan där du som elev alltid blir sedd. Vi ser varandra och bryr oss om varandra och du har alltid nära till en vuxen.

Lärandet tillsammans med vår värdegrund står i fokus för elevens skoldag på Tillbergaskolan. Vår värdegrund består av orden

Trygghet och respekt, glädje, samarbete och lärande

Söka till förskoleklass

Under oktober skickar vi information till dig om hur du gör för att söka plats i förskoleklass.

Du ansöker om plats i grundskolans e-tjänst mellan den 10 januari och 7 februari 2022. På vasteras.se under Barn och utbildning kan du läsa mer om hur vår e-tjänst fungerar. I oktober skickar vi information till ditt barns folkbokföringsadress med mer information om hur du gör för att söka plats i förskoleklass.

2021-09-27

Om det är många som söker och alla inte kan få plats fördelas platserna enligt principen relativ närhet. Om du har frågor eller funderingar är du välkommen att mejla eller ringa Kontaktcenter.

E-postadress
kontaktcenter@vasteras.se

021-39 00 00, vardagar klockan 8.00-16.30

Information om att söka skola och principen relativ närhet

E-tjänst för grundskola

Söka till årskurs 7

Under oktober skickar vi information till dig om hur du gör för att söka skola till årskurs 7.

Du ansöker om plats i grundskolans e-tjänst mellan den 10 januari och 7 februari 2022. På vasteras.se under Barn och utbildning kan du läsa mer om hur vår e-tjänst fungerar. I oktober skickar vi information till ditt barns folkbokföringsadress med mer information om hur du gör för att söka skola till årskurs 7.

2021-09-27

E-postadress