Länk till mer information om IST Home

Sök jobb hos oss

Så här är det att jobba hos oss

Vår enhet består av Skogsbackens förskola, Norrängens förskola och Enhagen förskola.

Våra förskolor är inspirerade av Reggio Emilias pedagogiska filosofi. Vi utgår ifrån barngruppens intresse och behov. Här bygger vi upp och utvecklar lärmiljöer som inspirerar barnen och lockar till utforskande och lek. Tillsammans med våra kollegor skapar vi förutsättningar för barnens lärande i tema och projekt. Vi dokumenterar arbetet och lärandet tillsammans med barnen och våra verktyg är pedagogisk dokumentation

Hos oss möter du engagerade och kompetenta kollegor och får tillgång till digitala lärverktyg, ständig kompetensutbildning och en tydlig organisation. Vi erbjuder också friskvårdsförmån, utearbetskläder och pedagogisk lunch.

Vi delar med oss

I våra mötesforum på måndagar diskuterar vi tillsammans barnens utforskande och lärande i syfte att synliggöra och skapa goda förutsättningar för barnens utveckling.
Vi har reflektionstid avdelningsvis måndagar och vissa fredagar. Vi tror även på det kollegiala lärandet och vi delar med oss av goda exempel på våra apt och husmöten.
Vi har kollegor som är vägledare inom ICDP som även håller i vägledningsgrupper.

Nyfiken på oss?

Hör av dig till rektor Daniel Törnsten– daniel.tornsten@vasteras.se. Vi är alltid intresserade av nya kollegor.
I Västerås stads förskolor tror vi på ett kollegialt lärande mellan både verksamheter och kollegor och på ett smart, resursoptimerat stöd. Det ser vi som viktiga framgångsfaktorer för att du ska kunna fokusera på ditt uppdrag. Vi vill att du ska lyckas.

Som medarbetare i en av våra förskolor är du en del i vårt gemensamma arbete med att skapa den bästa förskolan för varje barn i Västerås Stad.

Jobba med det viktigaste

Vårt mål är att bli en ledande skolstad där alla barn har tillgång till bästa möjliga lärande. För att lyckas med det behöver vi de bästa medarbetarna! Tillsammans hjälper vi våra barn att utvecklas till kunniga, kreativa, kompetenta och ansvarstagande individer i Västerås och världen. Vi hoppas att du vill vara med på resan och vara en viktig del i att lägga grunden till det livslånga lärandet.

Se lediga tjänster och ansök via Västerås stads webbplats

Förmåner för dig som arbetar hos oss

Hos oss får du friskvårdsbidrag. Det kan du bland annat använda till träning, friskvård och massage. Du får också arbetskläder som används för utomhusaktiviteter. Om du är nyutexaminerad förskollärare får du en mentor som stöttar och vägleder dig i din nya roll. Utöver de förmåner som är unika för dig som jobbar i förskola och skola kan vi även erbjuda andra saker, så som föräldrapenningtillägg, tjänstepension, försäkringar och mycket mer. Dem kan du läsa mer om på länken nedan.

Övriga förmåner för dig som jobbar i Västerås stad 

Utvecklas med oss

Hos oss får du växa i din yrkesroll. Vi arbetar aktivt för att utveckla olika former för kollegialt lärande där alla lär av varandra. Här får du kompetensutveckling i form av utbildningar och nätverk, olika utvecklingsmöjligheter som arbetslagsledare, barnpilot, mentor för nya förskollärare, samt traineeprogram för blivande skolledare, bara för att nämna några alternativ. Det betyder att du har goda möjligheter till nya utmaningar utan att behöva byta arbetsgivare.