Länk till mer information om IST Home

Sök jobb hos oss

Vi är starka tillsammans

Att arbeta på Rådjurets förskola innebär att du blir en del i ett engagerat gäng som har roligt på jobbet. Alla är viktiga! Vi tar vara på varandras kompetenser, utvecklas genom kollegialt lärande och att prova oss fram. Hos oss får du arbeta i en mindre grupp nära en kollega och samtidigt ingå i ett större team. Vår styrka är att vi har en tydlig organisation där det finns tid för enskild och gemensam reflektion. Det vi tycker är viktigast är att få mötas och reflektera tillsammans med kollegorna i teamet och med stöd av pedagogisk dokumentation synliggöra och planera verksamheten framåt. Vi utgår från att förskolan är barnens arena och en demokratisk mötesplats och lägger därför stor vikt vid barnens delaktighet.

Nu söker vi 1 förskollärare till Rådjurets förskola.


Jobba med det viktigaste

Vårt mål är att bli en ledande skolstad där alla barn har tillgång till bästa möjliga lärande. För att lyckas med det behöver vi de bästa medarbetarna! Tillsammans hjälper vi våra barn att utvecklas till kunniga, kreativa, kompetenta och ansvarstagande individer i Västerås och världen. Vi hoppas att du vill vara med på resan och vara en viktig del i att lägga grunden till det livslånga lärandet.

Se lediga tjänster och ansök via Västerås stads webbplats

Förmåner för dig som arbetar hos oss

Hos oss får du friskvårdsbidrag. Det kan du bland annat använda till träning, friskvård och massage. Du får också arbetskläder som används för utomhusaktiviteter. Om du är nyutexaminerad förskollärare får du en mentor som stöttar och vägleder dig i din nya roll. Utöver de förmåner som är unika för dig som jobbar i förskola och skola kan vi även erbjuda andra saker, så som föräldrapenningtillägg, tjänstepension, försäkringar och mycket mer. Dem kan du läsa mer om på länken nedan.

Övriga förmåner för dig som jobbar i Västerås stad 

Utvecklas med oss

Hos oss får du växa i din yrkesroll. Vi arbetar aktivt för att utveckla olika former för kollegialt lärande där alla lär av varandra. Här får du kompetensutveckling i form av utbildningar och nätverk, olika utvecklingsmöjligheter som arbetslagsledare, barnpilot, mentor för nya förskollärare, samt traineeprogram för blivande skolledare, bara för att nämna några alternativ. Det betyder att du har goda möjligheter till nya utmaningar utan att behöva byta arbetsgivare.