Länk till mer information om IST Home

Så här tycker vårdnadshavarna

Starten på det livslånga lärandet

Kanske är det dags för ditt barn att börja förskola för första gången, eller också ta nästa steg i sitt livslånga lärande. Oavsett om ditt barn är ny i förskolan eller ej, så hoppas vi få vara med på resan. Västerås stad skolverksamheter erbjuder ditt barn en god lärandemiljö från förskola till gymnasium. Hos oss hittar ni en verksamhet med kunnig personal där barnens trygghet, trivsel och utveckling är i fokus. Läs vidare här nedan för att se vad andra vårdnadshavare tycker om vår verksamhet.

" Språkutveckling för mina barn."

På förskolan möts jag och mina barn av trevlig personal. Jag ser att pedagogerna är engagerade och mina barn känner sig trygga både bland pedagogerna och andra barn. Förskolan har en fin utemiljö där barnen vistas. Förskolan arbetar mycket med språkutveckling, jag som vårdnadshavare kan se detta hos mina barn för sedan de började på Stigbergsgårdens förskola har deras språk utvecklats.

Vårdnadshavare till två barn.

Vårdnadshavare

Förskoleenkäten

En gång om året skickar Västerås stad ut en enkät för att ta reda på vad barn och vårdnadshavare tycker om förskolan i Västerås. Resultatet använder vi för att utveckla vår verksamhet. Om du är intresserad av att veta vad vårdnadshavarna tycker om just vår förskola kan du läsa mer i enkätresultaten som finns på Förskola - Västerås (vasteras.se).

Text