Länk till mer information om IST Home

Välkommen till Bjurhovdaskolan!

Bjurhovdaskolan är en grundskola med verksamhet från förskoleklass till årskurs 6. Skolan andas värme, positivitet och engagemang, här finns en stolthet och trivsel hos både barn och vuxna.

Höstterminen 2023

Ny app för information och frånvaroanmälan

Höstterminen pågår mellan 16 augusti till och med 21 december 2023. Information från skolan hittar du i appen IST Home Skola. I appen gör du också frånvaroanmälan för ditt barn. Läs mer i nyheten.

2023-08-17

Så kommer du igång med IST Home Skola

Som vårdnadshavare med barn i kommunal skola använder du, från och med höstterminen 2023, appen IST Home Skola för att anmäla frånvaro, se schema, följa skolgången och ha dialog med skolan. Appen ersätter det tidigare systemet Vklass.


Ladda ner appen och glöm inte att se över dina kontaktuppgifter i appen så att skolan har rätt telefonnummer och e-post till dig. Läs mer på vasteras.se om hur du gör för att komma igång, eller vill veta mer om IST Home Skola.

IST Home - Västerås (vasteras.se)

Är du nyfiken på hur vi arbetar på skolan?

Om du är intresserad av vår skola och vill veta mer om vårt arbetssätt är du välkommen att kontakta oss. Du hittar våra kontaktuppgifter på sidan Kontakt.


$item.alt

See the Good!

Läs om den forskningsbaserade metoden som utvecklar sociala och emotionella färdigheter.

Bjurhovdaskolan använder en forskningsbaserad metod från Finland som handlar om att utveckla sociala och emotionella färdigheter på både invidid- och gruppnivå.

2023-08-14

See the Good! är en finsk forskningsbaserad metod som utvecklar sociala och emotionella färdigheter, positiv skolkultur och lyfter fram styrkor och framgångar både på individ- och gruppnivå. Både hos elever och personal. Den riktar sig även till föräldrar. Det finns en app, en hemsida samt fysiskt material såsom aktivitetskort.

Det finns något positivt i varje barn och ungdom och alla har rätt att få chansen till att vara sitt bästa jag. Eleverna motiveras av att deras egna styrkor lyfts fram och dokumenteras. Vi på skolan har som uppgift att möjliggöra detta

  • Du är här:
  • Bjurhovdaskolan