Länk till mer information om IST Home

Sök jobb hos oss

Att arbeta på Ekbergaskolan

På Ekbergaskolan samarbetar vi och ställer upp för varandra. Hos oss får du ett nära samarbete med kollegor och tillsammans kommer ni utveckla vägar för lärande som är både lustfyllda, kreativa och utmanande. Vi är en skola som vågar! Tillsammans vågar vi testa nytt för att våra nyfikna och härliga elever ska få bästa möjliga lärande. För att du och dina kollegor ska få rätt förutsättningar för undervisning och utveckling har vi schemalagd kompetensutvecklingstid, varje vecka!

IKT spelar en viktig roll i undervisningen. På Ekbergaskolan använder alla elever iPads och varje klassrum är utrustad med en smartboard. Det ger oss goda förutsättningar att individanpassa undervisningen och ge alla elever möjlighet att nå sin fulla potential.

Vi tillsammans gör skillnad för varandra - du, dina kollegor och våra elever. Välkommen till Ekbergaskolan!

Jobba med det viktigaste

Vårt mål är att bli en ledande skolstad där alla elever har tillgång till bästa möjliga lärande! För att lyckas med det behöver vi de bästa medarbetarna. Tillsammans hjälper vi våra elever att utvecklas till kunniga, kreativa, kompetenta och ansvarstagande individer i Västerås och världen. Vi hoppas att du vill vara med på resan och vara en viktig del av det livslånga lärandet.

Se lediga tjänster och ansök via Västerås stads webbplats

Förmåner för dig som arbetar hos oss

Om du jobbar hos oss får du friskvårdsbidrag. Det kan bland annat använda till träning, friskvård och massage. Jobbar du i fritidshem eller förskoleklass får du även arbetskläder som används för utomhusaktiviter. Om du är nyutexaminerad lärare får du en mentor som stöttar och vägleder dig i din nya roll. Utöver de förmåner som är unika för dig som jobbar i skolan kan vi även erbjuda andra saker, såsom exempelvis föräldrapenningstillägg, tjänstepension och försäkringar.

Övriga förmåner för medarbetare i Västerås stad 

Utvecklas med oss

Hos oss får du växa i din yrkesroll. Vi arbetar aktivt för att utveckla olika former för kollegialt lärande där alla lär av varandra. Du får kompetensutveckling i form av utbildningar, nätverk, karriärvägar som förstelärare eller lektor samt traineeprogram för blivande skolledare, bara för att nämna några alternativ. Det betyder att du har goda möjligheter till nya utmaningar utan att behöva byta arbetsgivare.