Välkommen till Mälarparksskolan!

Mälarparksskolan är en grundskola med verksamhet från förskoleklass till årskurs 6. Skolan som byggdes 2021 finns på Öster Mälarstrand i de östra delarna av Västerås. Skolan har ett eget fritidshem

Bild på förstoringsglas

Dags att söka skola

Nu är det dags att söka skola inför nästa höst!

Alla vårdnadshavare med barn som ska börja i förskoleklass nästa höst har fått information hemskickad. Välkommen med din ansökan om du vill söka plats på någon av våra kommunala skolor! Webbansökan i e-tjänsten för grundskola är öppen mellan 10 januari 2023 och 7 februari 2023.

2022-11-25

I foldern från Västerås stad Skolverksamheter kan du läsa om hur vi arbetar och om principen relativ närhet. Du ansöker om plats på våra skolor i e-tjänsten för grundskola.

Mer information om e-tjänsten och principen relativ närhet finns på vasteras.se.

Välkommen med din ansökan senast den 7 februari 2023!

E-tjänst för grundskola

Information om att söka skola på Västerås stads webbplats

Tid och datum för informationsmöte- förskoleklass

Öppet hus för nya förskoleklasselever

Måndag 16/1 kl. 18.00

Välkommen på öppet hus inför förskoleklass hösterminen 2023. Vi visar er runt och svarar på frågor.

2023-01-12

Här skriver du brödtexten för nyheten. Denna text kommer att vara utfällningsbar i nyhetslistningen.

Glöm inte att välja in en bild till nyheten också, som visas i den tomma vita ytan. Det gör du genom att högerklicka på nyheten i trädstrukturen till vänster, och välja "Egenskaper -> Metadata". Där går du in i bildarkivet.

• Mälarparksskolan