Välkommen till Pettersbergsskolan!

Pettersbergsskolan är en grundskola med verksamhet från förskoleklass till årskurs 9 med eget fritidshem. Här möter du en modern skola som bygger sin verksamhet på elevernas styrkor och förutsättningar. Välkommen till en skola för framtiden!

Bild på förstoringsglas

Dags att söka skola

Nu är det dags att söka skola inför nästa höst!

Alla vårdnadshavare med barn som behöver söka plats på en ny skola inför nästa höst har fått information hemskickad. Välkommen med din ansökan om du vill söka plats på någon av våra kommunala skolor! Webbansökan i e-tjänsten för grundskola är öppen mellan 10 januari 2023 och 7 februari 2023.

2022-11-25

I foldern från Västerås stad Skolverksamheter kan du läsa om hur vi arbetar och om principen relativ närhet. Du ansöker om plats på våra skolor i e-tjänsten för grundskola. Webbansökan är öppen mellan 10 januari 2023 och 7 februari 2023.

Mer information om e-tjänsten och principen relativ närhet finns på vasteras.se.

Välkommen med din ansökan senast 7 februari 2023!

E-tjänst för grundskola

Information om att söka skola på Västerås stads webbplats

Tid och datum för informationsmöte- förskoleklass

Tid och datum för öppet hus- årskurs 7