Länk till mer information om IST Home

Så här tycker eleverna och vårdnadshavarna

Västerås kommunala skolor

Vi tror på våra elever. Våra förväntningar på vad de kan bli är höga. Vårt mål är att alla elever ska få möjlighet att utvecklas så långt som möjligt. För att lyckas utvecklar vi utbildningen efter elevernas behov.

Skolenkäten

Vi skickar regelbundet ut enkäter för att ta reda på vad elever och vårdnadshavare tycker om skolan i Västerås. Resultatet använder vi för att utveckla vår verksamhet. Om du är intresserad av att veta vad vårdnadshavarna tycker kan du ta del av enkätresultaten på Grundskola - Västerås (vasteras.se).

"Att ha en son som inte vill gå till skolan "

Lena Hildingsson, före detta vårdnadshavare Tibbleskolan

"Att ha en son som inte vill gå till skolan i början av läsåret för att sedan längta till både fritids och skolan är underbart, och det är tack vare den fantastiska personalen som jobbar på Tibbleskolan. De ser varje barn och deras behov och de trixar och fixar för att dagarna ska bli så bra som de bara kan. Tillsammans bildar de bra team där barnet är i fokus. När lärandet blandas med rörelse blir dagarna mycket roligare och de orkar och lär sig mer.

Det är skönt att jag som vårdnadshavare känner att jag kan prata med alla på Tibbleskolan, vi bollar idéer och ger varandra tips för att alla ska få bästa möjliga möte – vilket jag känner att både min son och jag får varje dag.

Jag upplever att det är ordning och reda och skolan/ fritids jobbar mycket med bilder och färger för att förstärka aktiviteten som ordnas. Vilket jag tycker är mycket bra för alla, vare sig man kan läsa eller inte.

Skogen som ligger i anslutning till skolgården är guld värd, speciellt för min son som älskar att klättra och bygga kojor. I övriga närområdet finns även en parkourbana, lekparker, bibliotek och utomhusbad som alla besöks flitigt till barnens stora förtjusning.

Om jag skulle beskriva Tibbleskolan med ett ord så skulle det bli: engagemang.

  • Du är här:
  • Tibbleskolan /
  • Sök plats /
  • Så här tycker elever och vårdnadshavare