Välkommen till Önstaskolan!

Just nu är det sommarlov men hösttermnen börjar igen 18 augusti. Exakta tider meddelas senare.

Önstaskolan är en skola för elever i årskurs 7 till 9 och ligger vid Önsta centrum i norra delen av Västerås. Här finns ungefär 530 elever och 50 personal. Vi har små klasser, runt 22 elever i varje klass och vi arbetar hela tiden för att alla ska trivas och känna sig trygga.

På Önstaskolan är det en god stämning mellan elever och lärare och vi träffas också i det gemensamma Caféet som finns mitt i skolan. Eleverna blir sedda av många vuxna under skoldagen.

Sommarlov!

Vi önskar alla en trevlig sommar!

Nu är det sommarlov! Vi önskar alla en trevlig sommar och välkomna tillbaka till hösten.

VISA MER

Vi önskar gamla och nya elever välkomna till terminsstarten den 18 augusti. Om du har några frågor om skolstarten är du välkommen att kontakta oss. Du hittar våra kontaktuppgifter på sidan Kontakt.

Information om aktuella datum för läsåret 2020-2021

Glad sommar!