Länk till mer information om IST Home

Välkommen till Önstaskolan!

Önstaskolan är en grundskola med verksamhet från årskurs 7 till 9 och ligger vid Önsta centrum i norra delen av Västerås. Här arbetar ungefär 450 elever och 60 personal. På Önstaskolan finns det många vuxna runt eleverna. Trygghetsenkäterna som görs varje termin visar att eleverna trivs och eleverna blir sedda av många vuxna under skoldagen. Det gemensamma Caféet som finns mitt i skolan är en självklar mötesplats under rasterna. På Önstaskolan finns också anpassad grundskola för årskurs 7-9.

Höstterminen 2023

Ny app för information och frånvaroanmälan

Höstterminen pågår mellan 16 augusti till och med 21 december 2023. Information från skolan hittar du i appen IST Home Skola. I appen gör du också frånvaroanmälan för ditt barn. Läs mer i nyheten.

2023-08-17

Så kommer du igång med IST Home Skola

Som vårdnadshavare med barn i kommunal skola använder du, från och med höstterminen 2023, appen IST Home Skola för att anmäla frånvaro, se schema, följa skolgången och ha dialog med skolan. Appen ersätter det tidigare systemet Vklass.


Ladda ner appen och glöm inte att se över dina kontaktuppgifter i appen så att skolan har rätt telefonnummer och e-post till dig. Läs mer på vasteras.se om hur du gör för att komma igång, eller vill veta mer om IST Home Skola.

IST Home - Västerås (vasteras.se)

Är du nyfiken på hur vi arbetar på skolan?

Om du är intresserad av vår skola och vill veta mer om vårt arbetssätt är du välkommen att kontakta oss. Du hittar våra kontaktuppgifter på sidan Kontakt.


  • Du är här:
  • Önstaskolan