Välkommen till Önstaskolan!

Önstaskolan är en skola för elever i årskurs 7 till 9 och ligger vid Önsta centrum i norra delen av Västerås. Här finns ungefär 530 elever och 50 personal. Vi har små klasser, runt 22 elever i varje klass och vi arbetar hela tiden för att alla ska trivas och känna sig trygga.

På Önstaskolan är det en god stämning mellan elever och lärare och vi träffas också i det gemensamma Caféet som finns mitt i skolan. Eleverna blir sedda av många vuxna under skoldagen.

Bild på förstoringsglas

Dags att söka skola

Nu är det dags att söka skola inför nästa höst!

Om du vill söka plats på någon av våra kommunala skolor behöver vi ha din ansökan senast den 7 februari 2020.

VISA MER

Mer information om hur du gör för att söka skola och principen relativ närhet finns på vasteras.se. Välkommen med din ansökan senast den 7 februari 2020!

Information om att söka skola på Västerås stads webbplats

• Önstaskolan