Välkommen till Önstaskolan!

Önstaskolan är en grundskola med verksamhet från årskurs 7 till 9 som ligger vid Önsta centrum i norra delen av Västerås. Här finns ungefär 530 elever och 50 personal. Skolan har små klasser, runt 22 elever i varje klass och fokus är att alla ska trivas och känna sig trygga. På Önstaskolan råder det en god stämning mellan elever och lärare. Eleverna blir sedda av många vuxna under skoldagen. Det gemensamma Caféet som finns mitt i skolan är en självklar mötesplats.

Sommarlov!

Vi önskar alla en trevlig sommar!

Nu är det sommarlov! Vi önskar alla en trevlig sommar och välkomna tillbaka till hösten.

2022-06-10

Vi önskar gamla och nya elever välkomna till terminsstarten den 16 augusti. Om du har några frågor om skolstarten är du välkommen att kontakta oss. Du hittar våra kontaktuppgifter på sidan Kontakt.

Information om aktuella datum för läsåret 2022-2023

Glad sommar!