Skolstart 18/8

Hösttermnen börjar igen tisdagen 18 augusti. Du som är elev har fått ett brev hem med information om den första veckan.

Åk 8 och 9 börjar kl 08.30 och åk 7 börjar med lunch mellan 12.00 och 12.40, beroende på vilken klass man tillhör. Anslag kommer att finnas vid huvudentén som talar om vilken sal de olika klasserna ska samlas i.

Information kan också komma att läggas ut på vklass.

Välkomna till ett nytt läsår!

Välkommen till Önstaskolan!

Önstaskolan är en skola för elever i årskurs 7 till 9 och ligger vid Önsta centrum i norra delen av Västerås. Här finns ungefär 530 elever och 50 personal. Vi har små klasser, runt 22 elever i varje klass och vi arbetar hela tiden för att alla ska trivas och känna sig trygga.

På Önstaskolan är det en god stämning mellan elever och lärare och eleverna blir sedda av många vuxna under skoldagen. Det gemensamma Caféet som finns mitt i skolan är en självklar mötesplats.

Höstterminen 2020

Välkommen tillbaka från sommarlovet!

Nu har höstterminen startat och vi hälsar alla välkomna tillbaka från sommarlovet! Information om höstterminens aktiviteter finns i vår lärplattform Vklass.

Om du är intresserad av vår skola och vill veta mer om vårt arbetssätt är du välkommen att kontakta oss. Du hittar våra kontaktuppgifter på sidan Kontakt.

• Önstaskolan