Länk till mer information om IST Home

Välkommen till Önstaskolan!

Önstaskolan är en grundskola med verksamhet från årskurs 7 till 9 och ligger vid Önsta centrum i norra delen av Västerås. Här arbetar ungefär 450 elever och 60 personal. På Önstaskolan finns det många vuxna runt eleverna. På Önstaskolan finns också anpassad grundskola för årskurs 7-9.

Sommarlov!

Vi önskar alla en trevlig sommar!

Nu är det sommarlov! Vi önskar alla en trevlig sommar och välkomna tillbaka till hösten.

2024-06-14

Vi önskar gamla och nya elever välkomna till höstterminen 2024. Om du har några frågor om skolstarten är du välkommen att kontakta oss. Du hittar våra kontaktuppgifter på sidan Kontakt.

Information om aktuella datum för läsåret 2024-2025

Glad sommar!

Besök och Öppet hus för blivande årskurs 7!

Om du har fått plats på vår skola inför årskurs 7 är du välkommen på öppet hus.

Den 29 maj bjuder vi in blivande elever i årskurs 7 och vårdnadshavare för ett besök på skolan inför skolstart hösten 2024.

2024-05-02

Onsdag den 29 maj klockan 14.00 bjuder vi in blivande åk 7 till Önstaskolan. Du som elev kommer att få träffa dina mentorer, din klass och gå runt och se lokalerna i skolan.

Onsdag den 29 maj kl 17.00-18.30 bjuder vi in till Öppet hus för er föräldrar och elever till blivande åk 7 och Önstaskolan.

Varmt välkomna!

Vlora Sudjada