Länk till mer information om IST Home

Så här tycker vårdnadshavarna

Starten på det livslånga lärandet!

Kanske är det dags för ditt barn att börja förskola för första gången, eller också ta nästa steg i sitt livslånga lärande. Oavsett om ditt barn är ny i förskolan eller ej, så hoppas vi få vara med på resan. Västerås stad skolverksamheter erbjuder ditt barn en god lärandemiljö från förskola till gymnasium. Hos oss hittar ni en verksamhet med kunnig personal där barnens trygghet, trivsel och utveckling är i fokus. Läs vidare här nedan för att se vad andra vårdnadshavare tycker om vår verksamhet.

"Alla känner alla och hjälps åt att skapa en god stämning"

Johan Wändell - vårdnadshavare

De nya moderna lokalerna som stod färdiga 2018 blev ett riktigt lyft. Det allra bästa är den stora gården där det till och med finns en egen liten skog som barnen kan utforska. Tack vare att det är en ganska liten förskola känns det som om alla, både barn och vuxna, känner alla och alla hjälps åt att skapa en trevlig stämning.

Om du är intresserad av att ditt barn ska börja på Bellmansgårdens förskola, så gå till menyn och klicka på Gör din ansökan

Förskoleenkäten

En gång om året skickar Västerås stad ut en enkät för att ta reda på vad barn och vårdnadshavare tycker om förskolan i Västerås. Resultatet använder vi för att utveckla vår verksamhet. Om du är intresserad av att veta vad vårdnadshavarna tycker om just vår förskola kan du läsa mer i enkätresultaten som finns på Förskola - Västerås (vasteras.se).