Välkommen till Irstaskolan!

Irstaskolan - en skola med stolta traditioner och ett meningsfullt och utmanande lärande. Välkommen till en skola från förskoleklass till årskurs 9 med goda kunskapsresultat och trygg miljö!

Dags att söka till förskoleklass

Nu är det dags att söka skola inför nästa höst. Vi behöver din ansökan senast den 7 februari 2022.

Du ansöker om plats i grundskolans e-tjänst. På vasteras.se under Barn och utbildning kan du läsa mer om hur vår e-tjänst fungerar. Vi behöver din ansökan senast den 7 februari.

2021-12-17

I vanliga fall bjuder vi in till informationsmöte i januari. Mötet är ersatt med ett digitalt bildspel som finns nedanför denna text. Där kan du du läsa mer om vad vi erbjuder. Kontakt oss gärna om du vill veta mer om våra arbetssätt. Du hittar våra kontaktuppgifter på sidan Kontakt.

Om du hellre vill lyssna på innehållet i bildspelet så gå sidan, Det här får du om du önskar plats hos oss och använd Talande webb.

Du ansöker om plats i grundskolans e-tjänst. Sista ansökningsdag är 7 februari 2022.

E-tjänst för grundskola - Västerås (vasteras.se)

Illustration av en dator med en enkätundersökning på skärmen

Hjälp oss att bli bättre!

-enkät om webben

Just nu håller vi på med en enkätundersökning för att få veta vad du tycker om vår webbplats. Undersökningen tar bara någon minut att besvara. Resultatet kommer att vara till stor hjälp för oss i vårt framtida arbete med webbplatsen. Tack för att du hjälper oss att bli bättre!

2021-12-17

Vår webbplats innehåller information om våra arbetssätt, hur du gör för att söka plats och hur det är att arbeta hos oss. Det är viktigt för oss att veta om webbplatsen fungerar bra för dig som använder den. Kanske saknar du någon information eller har tips på förbättringar? Delta i så fall gärna i vår undersökning så kan vi göra webbplatsen ännu bättre!

Vill du veta mer om vår skola?

Snart är det dags att önska skola inför hösten 2022

Om du är intresserad av att söka plats på Irstaskolan för ditt barn inför hösten 2022 är du välkommen att skicka in en ansökan i e-tjänsten för grundskola.

2021-10-28

Om du vill söka plats för ditt barn på Irstaskolan gör du det i e-tjänsten för grundskola mellan 10 januari och 7 februari 2022. Hör av dig till oss om du har några frågor om skolans arbetssätt eller vill boka in ett enskilt besök. Du hittar kontaktuppgifter till oss på sidan Kontakta oss.

Dags att söka till årskurs 7

2022-01-12

I vanliga fall bjuder vi in till fysiskt informationsmöte i januari. Mötet är ersatt med ett digitalt bildspel som finns nedanför denna text. Där kan du du läsa mer om vad vi erbjuder. Kontakt oss gärna om du vill veta mer om våra arbetssätt. Du hittar våra kontaktuppgifter på sidan Kontakt.

Om du hellre vill lyssna på innehållet i bildspelet så gå sidan, Det här får du om du önskar plats hos oss och använd Talande webb.

E-tjänst för grundskola - Västerås (vasteras.se)

• Irstaskolan